Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze dziewczyny dziękuję wam :-) nawet nie wiecie jak mi miło, że ktoś czasem o nas pomyśli :-)) miłej nocki zycze wszystkim![]()
Dawno mnie nie było a tu taka niespodzianka, Natalko cieszę się twoim szczęściem, gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie kochana.
Moja córcia trochę pokaszluje i staramy się walczyć z tym bo w przyszłą sobotę robimy skromne urodzinki hihi to już trzecie, dziewczyny czy Wam też tak szybko czas leci?
Dzisiaj kupiliśmy córci prezent Vtech InnoTab Learning Tablet with Case - Blue - Vtech - Toys "R" Us
i jej nie ma .... siedzi przy tym jak zaczarowana.
a i muszę dodać że po ostanich smutnych dniach nie mogę się doczekać do świąt ..... już bym choinkę ubierała.... ale jeszcze muszę troszeczkę poczekać.
Witam z kawka
Natalkoo kochana zasługujesz na to szczęście !!!!!! i życzę ci by ono baardzoo długo trwalo
Madziu super takie przedstawienia
My zaczelismy druga dawke ismigenu i jak narazie odpukac od poprzedniej nic sie nie rozwinelo tfu tfu
Kanus Ty sie brakiem tam kiecek nie przemujnadrobisz nandobisz i niedlugo taka sobie pelna szafe ciuszkow sprezentujesz ze bedzie pękać w szwach
az bedziemy ci zazdroscic
Reniu oj ja tez chyba juz powoli zaczynam marzyc o choince i swietach![]()
a sa naprawde ladne....Witam z kawką.
Igorek w przedszkolu, a ja zamierzam sprzątać ile się da. Tylko na razie na zamiarze się kończy...
Dzisiaj robiłam rózne badania od rana, w środę odbieram. Trzymajcie kciuki, żeby było ładne!!!
Cześć dziewczyny.
wkurwiłam się jak nie wiem.Dali nam w szpitalu złe skierowanieczy oni naprawdę nie wiedzą jakie dawać???No szlag by icch trafił
Jutro pojadę do szpitala i zapłacę za to usg,bo przecież nie będę latać i ich prosić
Konowały pierdzielone
![]()
Kanuś jeszcze będziemy Ci zazdrościć tych sukienek prosto od Diora czy ChanelI butów od Louboutina;-)
Dzien dobry Dziewczynki!
Jakos nic mi sie dzis nie chce. Rano wybralam sie na miasto, a wyruszenie z dwojka teraz kiedy trzeba sie ubierac to jest dopiero wyprawa. Mialam juz dosc na samym poczatkuW domu mialam taki bajzel, dopiero to ogarnelam. Wieczorem wczoraj byli u nas znajomi i jakis taki balagan sie zrobil, ze szok. Aaaa no i bylam wczoraj na zakupkach, kupilam spodniczke, bluzeczke do niej, sweterek, jeszcze jedna bluzeczke i staniczek, wiec mam juz co ubrac na urodzinki dzieciakow
A moja krolewna konczy dzis roczek;-) Ahhh kiedy to zlecialo, pamietam jakby to bylo wczoraj, a to juz rok minal...
Kanus wiesz jak to jest w zwiazku, raz lepiej, raz gorzej. Dla mojego D po prostu pewne rzeczy ktore dla mnie sa dla nie sa istotne i chyba juz sie przyzwyczailam, wiec juz sie nie kloce ani nie robie afer. Mowie tylko co mnie boli, moze kiedys zrozumie...
.
podziwiam, ja takie to tylko moge poprzymierzac
.
zawsze wychodzi słonko
ułozy się wszystko...trzymajcie się
.
? Bo my mielismy spory kłopot z zazdroscia Hani i własciwie do dzis nie jest idealnie

Jak ostatnio lulała Alę w leżaczku powiedziała mojej babci, że jak mama jej jutro urodzi braciszka to jego też będzie lulać. :-) Wiesz, oni tam mieszkają z teściami na dole i niedaleko mają siostrę Adama która ma dwoje dzieci 5 i 4 lata więc jak Ada zaczyna marudzić, że chce się bawić a Kaśka nie może w danym momencie bo się zajmuje Alą - to Ada idzie do teściów albo odwożą ją do tej siostry Adama. A w dzien Ada jest w przedszkolu do 14. Więc na razie jest spokój i nie ma zazdrości.
O takie buty kupiłam szpilki - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
Cześć dziewczyny
Aniu brak słów co się dzieje w tych szpitalach.
Bliźniaczku łykaj żelazo.
Maszko no no no to sie odszykujesz. Sliczne buty.
Ja mam szpital w domu. Mati znowu chory, mąż też.
A bałagan okropny mam w chacie.
Witajcie ja tylko na chwilkę....dzien zleciał w pracy, konferencja udała się więc i dyr zadowolony...a ja mam w końcu spokojniejszy dzień w pracy i nie musze latać za wszystkim
Kanuś tulaski na wszelkie problemy, ach ta kasa zawsze musi człowiekowi humor popsuć...
Myszqa super buty...ciekawe czy ja w takich umiałabym chodzić
Zapominajka mocno trzymamy kciuki, dawaj znać
wiecie że jutro Dzień Darmowej Dostawy w wielu sklepach internetowych Dzien Darmowej Dostawy w Polsce - 30 listopada 2011 r. - Strona główna

Madziu- jesteś genialna!!!! Właśnie miałam szukać w googlach, kiedy jest ten dzień. Normalnie czytasz mi w myślach![]()

sama zawsze zbywalam kobitki dzowniące do mnie z jakimis ofertami a tu masz