reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej laseczki :)
jakie macie łóżka dla dzieci??????
Babcia Alexowi chce kupić na urodzinki a ja kompletnie nie umiem się zdecydować....:zawstydzona/y:
Ma któraś takie razm z półeczkami i komodkami ? Jak to się spisuje?

Dziewczyny to co sie dzieje na dworze ....masakra...zamiast sniegu przywital mnie wiatr i deszcz....wierzcie mi ze gdybym nie musiała odprowadzać tego mojego skrzata do przedszkola to bym dalej grzała łóżko. Czuje się fatalnie , po drodze odwiedziłam apteke bo coś zaczyna mnie rozbierać......kto chce kawy????

I ja się witam
U nas niestety też deszcz i wiatrzysko straszne, a jak szłam spac to leciutko sniezek pruszył, już miałam obawy czy odśnieżac rano nie bede musiała, wstałam a tu jesień na całego.
Coś mnie od wczoraj ucho zaczyna pobolewac, pierwszy raz chyba w życiu, zakrapiam i liczę na to że przejdzie

Tygrysie, życzę żeby rozbierał Cię mąz, a nie coś innego.

Cyprysiowa, co się dzieje?

Ania, widok na góry super sprawa, też kiedyś mialam taki fajny widok na Śnieżkę, przez tydzień jak byliśmy w Karpaczu.

Agaciu, super pomysł w Waszym przedszkolu mieli z tymi mikołajkami. A wyjsciem do kina sie nie przejmuj, poradzi sobie.

Pyciołku, nasze łóżeczko jest gdzieś w galerii, ale nie polecam bo trochę je musieliśmy przerabiac, no i one jest typowo dla dziewczynki

reklama
Dziewczyny kawe podano!!
Cyprys wierz mi to była prawie droga przez mękę :dry:
Blizniaczku nie miałabym nic przeciwko takiemu rozbieraniu:-p ale narazie pozostalo mi sie rozgrzewac i cieplej ubierac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry