reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bleee u nas też paskudnie.Oby jutro tak nie padało,bo jadę do fryzjera i nie chcę ciagnać dzieciaków w taką pogodę:dry:

Cyprysiowa jak się zbiorę i zrobię i wrzucę i znajdę czas to pokarzę na pewno;-)

wow sniezyca... U nas mokro, popaduje caly czas.
Robie sobie kawe a moja sasiadka z recznikiem papierowym wyciera samochód!!!!
Ona ma takie jazdy ze szkoda gadac. Zimą wysyła córkę wieczorem zeby odśniezyła auto i oskrobała szyby, po czym wraca na noc do domu! Najlepiej w nowy rok, wstajemy, kac, masakra, puste ulice a córka sasiadki z wiadrem i gabka i szoruje seata...

wow sniezyca... U nas mokro, popaduje caly czas.
Robie sobie kawe a moja sasiadka z recznikiem papierowym wyciera samochód!!!!
Ona ma takie jazdy ze szkoda gadac. Zimą wysyła córkę wieczorem zeby odśniezyła auto i oskrobała szyby, po czym wraca na noc do domu! Najlepiej w nowy rok, wstajemy, kac, masakra, puste ulice a córka sasiadki z wiadrem i gabka i szoruje seata...

:-Dpowalone maja niektórzy:-D

Witam sie z kawka. I u nas paskudnie, mokro, wietrznie, pochmurno, slowem jesien na calego:-( Sniegu nie bylo i raczej nie zapowiadaja w pld.-zach. Pl przez najblizszy tydzien. Ahhh juz trocje teskno za sniegiem, wole to niz pogoe taka jak dzisiaj.
Wspoczuje tego spacerku do przedszkola, ale by mi sie nie chcialo w taka pogode. My nie chodzimy, ale w sumie ja bym tylek w samochod wsadzila i nie byloby tak zle:-D
Dziewczyny w koncy po prawie 2 latach dostalam @:szok: Jak dziwnie, brzuch boli jka cholera, ale ciesze sie, bo juz chcialam do lekarza sie wybrac czy wszystko ze mna ok. No i schiza ze znow w ciazy jestem, choc teoretycznie to bylo niemozliwe:tak:
Pyciolku my mamy takie normalne, bez poleczek,ale nie moge znalezc stronki:sorry2:

Aniu a gdzie Ty kochana mieszkasz?
Cyprysiowa masakra, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac:sorry2:

Aaaa jeszcze mam glupie pytanie. Czy mozna zgrac zdjecie na kompa inaczej niz przez czytnik kart? Nasz nie dziala, a chcialam jakies zdjecia wkleic, ostatnio Ani obiecalam.

W zasadzie z tymi górami za oknem to trochę przesadziłam.Za oknem to mam raczej górki.A żeby zobaczyć Śnieżkę muszę się przejść na Górny Siedlęcin:-)

Asiulka ja mieszkam w Jeleniej Górze.A na Twoje zdjecia czekam i pamiętam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry