reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieki dziewczynki

Cyprys GRATULACJE ZDOLNIACHO:*:*

Kankiya wiecej wiary w siebie:) bedzie odbrze trzymam mocko kciuki:*

Tygrysku super ,ze wylazd udany....czasem takie odciecie od neta itp, jest potrzebne:*

Madziu jak mi tutaj brakuje takiej zwyklej "Biedronki" :sorry: czasem naprawde fajowskie rzeczy mozna bylo dostac:)

Zapominajko
Marika tez tak broi strasznie i nic sie nie slucha, a ile mozna krzyczec juz czasem jak mowie jej ta sama rzecz 1000-czny raz i w koncu wrzasne to patrzy na mnie jak na wariatke....;/ rece opadaja....:zawstydzona/y:

A u nas mrozno ,ale najwiksze mrozy juz poki co za nami, przedwczoraj bylo -15 stopni, a odczuwalne -20....brrrrr...
dzisiaj tylko -3 i nawet troszke sloneczko poswiecilo....
Mari nie chce wychodzic na dworek...nie i basta...juz sama nie wiem co z nia zrobic...ile mozna w domu siedziec....
no i zalapala chyba z tego braku swierzego powietrza (chociazx wietrze mieszkanko) cosik,bo chrype na od wczoraj i pokaszluje tak odrywajaco...

Mis moj dzisiaj pierwszy dzen w nowej pracy (ciekawe swoja droga ,ktora to juz)...mam nadzieje,ze bedzie w miare ok....tak mi go czasem szkoda,ze co chwilke cos innego...ale dobrze ,ze znalazl...
Ja porozwieszałam ogloszenia ,ze zajme sie dzieciaczkiem, a nawet dwojka...i czekam... :) a noz:)

Ok nie zanudzam:)
aj chcialam jeszcze Wam napisac ,ze Mariczka tak sie roztanczyla ostatnio...ciagle tanczy, mowi tylko "mamus wlacz mi twoje piosenki" i tak densi, pupka kreci, rekami wymiata.....normalnie szla cial,a do tego tak fajowsko jej to wychodzi....:) hahaha

Zazdroszcze troche tego mrozu, u nas cala zima to szara jesien.
Dobrze że tak szybko znalazl, u nas troche dluzej sie pracy szuka niestety.
Pokazuj tancereczke!

reklama
Witajcie,
dostałam @ - uffffffffffffffffffff:-):-):-):-) Kanuś , Cypryś a Wy jak tam w tym sprawach?;-):-D

dziewczyny coś pogineły po świętach:szok: gdzie Bliżniaczek i reszta babek? haloooooooooooooooooo:-):-) żyjeta kobity??

Jestem,ale w krzaczorach:zawstydzona/y:.

Kankiya heheh to tylko sie cieszyć:-D.

Cyprysiowa oby tak dalej, nie ma to jak pochwały w pracy od razu sie rosnie, oby przełozenie na finanse było zadowalające:-p:happy2:.

Kana fajnie, ze praca sie znalazła moze i tobie na dniach cos sie trafi:tak:.

A ja jakiegos doła łapie. Im blizej wyjazdu tym strach większy:dry:. W sobote wysyłam pierwszą partie rzeczy, bo przeliczylismy sobie i jednak przeslemy nasz dobytek:-Dw paczkach firmą transportową:tak:. Koncze pakowanie własnie:tak:.
Bylam jeszcze zwazyc dzis Zuzie i b. mało przybrała tylko 0.5kg w ciagu 2miesiecy:-(.
Jeszcze czeka mnie wizyta w przychodni chcialbym przesunac i Zuzi i Hani szczepienia o miesiac, zeby juz w pl nie latac za tym. Ciekawe czy lekarz sie zgodzi:dry:.

Madziu dobrze ze chociaz zimy w pl ma nie byc, bo ja strasznie nie lubie a tutaj to juz wogóle sie od niej odzwyczaiłam:tak::-D

Aj dziewczyny dziękuje:*
Kamil póki co mężowi mój zadowolony, ale zmęczony:)
A co do filmiku to jak tylko uda mi się ukryta kamera ja nagrać to od raU wrzuce :)

Anoli kochana bedzie dobrze:*
Kankiya ja nadal beZ.... Także albo umieram albo w końcu eksploduje z nadmiaru hormonów:) hahahah

Buziaki:*

Cześć dziewczyny
biggrin.gif

Wpadłam do Was na chwilkę.
Oglądałam wczoraj na tvn style program S.o.s. dla świata prolog.Bardzo mnie to poruszyło.
Jest nas tutaj dużo i myślę,że gdyby każda zobaczyła,przekazała dalej...Każdy najmniejszy krok się liczy.
Wejdźcie na te stronę,zobaczcie chociaż prolog i same zdecydujcie.
http://www.sos.wwf.pl
Myślę,że wszyscy powinniśmy zacząć o tym myśleć.

Ania ja oglądałam wszystkie odcinki, i mnie tez to ruszyło....najgorsze że każdy z nas w jakiś sposób się do tego przyczynia...

ANOLI TRZYMAMY KCIUKI ŻEBY WSZYSTKO UDAŁO SIĘ...A ZE SZCZEPIENIAMI TO W POLSCE TEŻ NIKT NIE ZASZCZEPI WCZEŚNIEJ NIŻW KALENDARZU...(oj sorki za caps:sorry2:)

Kanuś czekamy na filmik i trzymamy kciuki za pracę Kamila:tak:

aaaaa i dzień dobry

Czesc Dziewczynki!
Kanus 3mam kciuki, aby to w koncu byla ta praca. No i aby Tobie tez cos sie nawinelo:tak:

Cyprysiowa nie ma to jak pochwala w pierwszy dzien pracy, na pewno niesamowicie motywuje. Oby tak dalej:tak:

Madzienko zalamalas mnie tymi prognozami. Nie przypuszczalam, ze to powiem, ale normalnie brakuje mi juz tej zimy. Nie wspominajac o lecie:-( Mam nadzieje, z prognozy sie nie sprawdza:no:

Kanikya super ze @ przyszla:-D Ja tez sie zawsze ciesze jak szalona gdy do mnie przychodzi:-D Mimo ze sie zabezpieczamy to schiza jest:sorry2:

Anoli wszystko sie ulozy, pewnie na poczatku bedzie ciezko, ale sie przyzwyczaicie. W koncu wracacie do siebie, takze glowa do gory:tak: Szczepienia zrobisz dziewczynkom w Polsce i nie bedzie problemu. A waga malej sie nie przejmuj, moja od czerwca przybrala nieco ponad kg;-)

reklama
Dzień dobry kochane :)

U nas dzisiaj słoneczko i 5 stopni także Ladniutko:)
Misiek w pracy, ale jest zadowolony no i dziewczyny ślicznie dziękuje Wam za kciukasy :*

Wczoraj przyszły nam przedluEnia wiz:) także nadal jestemy tutaj legalnie hahaha my mamy do konca czerwca a MAri tylko do 16 marca wiec niedługo bedzie trzeba pisać znowu o przedluEnie... Ona ma tak krótko bo ma do tej daty ważny paszport wiec trzeba go bedzie jakoś tutaj zrobić....
No ale to już zawsze jakiś krok do przodu:)

Asiulka a co u Ciebie nic nie napisałeś co u was? Wszystko dobrze?
Dawaj jakieś fotki dzieciaczkow jestem ciekawa Twojej małej piękności jak urosła:)

Buziaki do pozniej:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry