reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc Kochane!
Jejku co sie dzieje? Gdzie Wy wszystkie jestescie? Ja wiem, ze w weekend zwykle sa pustki, ale jeszcze weekendu nie mamy i Was tez:-(

U nas dzis masakra na dworze, na zmiane sypie deszcz ze sniegiem i taki jakby grad, a do tego paskudne wiatrzysko. A wczoraj jakby wiosna nadchodzila...

Aniu tak, masz duzo racji w tym co piszesz. Tyle, ze ja mam przed oczami corke mojej kuzynki, ktora ma teraz ponad 5 lat i nie da sie nawet mamie wysiusiac, siedzi pod toaleta i ryczy dopoki mama nie wyjdzie. Pewnie kiedys z tego wyrosnie, ale sorry ja mimo wszystko doprowadzic do takiego stanu nie chce i dlatego chcialabym jednak ta moja mala terrorystke nauczyc samodzielnosci, tym bardziej, ze nie mam zamiaru siedziec z nia w domu, az pojdzie do szkoly. Czulosci mysle, ze jej nie brakuje, naprawde duzo ja przytulam, zreszta Filipka chowalam podobnie, a taki cycusiem mamusi jednak nie byl:no:

Poza tym widze, ze Oliwka konczy dzis roczek, wiec

100 latek dla Twojej krolewny, duzo usmiechu, radosci i niech nie daje tak w kosc mamusi;-)

A my jutro po poludniu jedziemy do Wroclawia do mojej kolezanki ze studiow, zostajemy na noc, pojdziemy gdzies sie pobawic, a w niedziele na zakupki. Nie pamietam kiedy gdzies wychodzilam bez dzieciakow, babcia zgodzila sie zostac z maluchami. A co tez nam sie jeszcze cos nalezy od zycia;-)

reklama
Witam kobitki:)

Zglaszam się dzisisja tak późno, ponieważ znowu zaczęły się te spotkania w bibliotece i byłysmy z Mariczka:) fajnie wybawiala się z dziewczynkami, wybiegala no i w końcu założyliśmy sobie kartę w bibliotece i wyporzyczamy książki na całego....

Przed chwilka byłam odebrac butki w punkcie UPS bo nie ma nas na domofonie, a oni nie fatyguja się na gore niestety.... Wiec ja musiałam do nich...

Poza tym u nas cały dzień leje deszcz... A jutro ma być znowu mróz i troszkę śniegu , no zobaczymy ....

Wiecie oczytalam się ostatnio z nudów tyle strojem z czasów naszych ciaz, ze aż łezka kręciła się po oczkach...a i usmialam się nie mało....
Najbardziej utkwilo mi w pamięci ze Jasiek Myszqi wcale nie miał być Jaskiem tylko Miłoszem albo Karolem ale mąż stanowczo zaprotestował... I zawsze wymyślił coś na przekór:)

Oj tak mi brakuje tego czasu.....

Aniu masz racje przytulaj i przytulaj... Na sprzątanie bedzie czas :)
marzycielko super tattoo:) gratulki za odwagę:*
bliźniaczki

Witam dzisiaj ... 13-go w piatek mamuski:)
To co mi się wkleilo wczesniej to post z wczoraj... Wczoraj mi go zjadlo jak rozladowal mi się tel i wrzocilo go teraz, a ten co pisałam przed chwilka znikl....:/ oszaleje....

Aniu 100 latek dla małej solenizantki:)
Asiulka pewnie ze zasłużony wypad jak najbardziej Wam się należy:)

A u nas dzisiaj od rana sypie śnieg, ale tak pozadnie i jest -5 stopni:)

Ok zmykam coś ogarnąć:)

Dziewczyny dziękuję za życzenia:tak:

Asiulka takiej sytuacji nawet sobie nie wyobrażami nie dopuszczę.Ale wolę troszkę rozpieścić niż nie rozpieszczać wcale.
Ty zrób tak żebyś sama była zadowolona i nie biła się później z myślami:tak:
Gdzie Wy w ogóle mieszkacie?U mnie pogoda identyczna.Śnieżyca u nas dziś na maksa.A ja jechałam z Fabiankiem do alergologa.

Aniu mieszkamy w woj.opolskim, takze całkiem niedaleko Was, bo Wy chyba w dolnośląskim;-)
A co sie dzieje Fabiankowi?

Kana fajnie, ze Mariczka ma sie gdzie wyszalec:tak: Widze, ze u Was anomalie pogodowe jak u nas. Ja co prawda nie mam czasu na wertowanie forum, ale czasy ciazy tez wywoluja u mnie takie wspomnienia, ze lezka kreci sie w oku:happy:

Ostatnia edycja:
Asiulka ja tak normalnie to tez nie mam, ale jakos tak wyszlo ze mis bawił sie z Mariczka, ja lezalam na łóżku i czytałam sobie forum.... Fajne czasy....

My już po spacerku i zabawach snieznych:) Mariczka zadowolona i szczęśliwa:) obiadek- zupka zjedzona i teraz zamulamy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry