KANKIYA
Fanka BB :)
u nas też nie ma śniegu,ale wierzę,że i do nas dotrze;-)
a teraz z nowości u mnie, kolejna noworoczna niespodzianka - ktoś naszczał mi pod drzwiami i na drzwi
myłam 3 razy domestosem i troszkę lepiej,ale mam jakiś żal,że ludzie są tacy podli
W piątek miałam księdza, przyszedł z ministrantami od nas z podwórka (tacy ,którzy non stop piją piwska i wódkę na ławce), nie miałam drobnych, więc nic im nie dałam:-( i mam wrażenie,że to ich sprawka... kto inny pofatygowałby się na 4 piętro naszczać komuś pod drzwi

chciałabym się mylić, brak mi słów...
Asiulko następnym razem możemy umówić się na piwko:-) jak będziesz nocować we Wrocku:-)
a teraz z nowości u mnie, kolejna noworoczna niespodzianka - ktoś naszczał mi pod drzwiami i na drzwi

myłam 3 razy domestosem i troszkę lepiej,ale mam jakiś żal,że ludzie są tacy podli
W piątek miałam księdza, przyszedł z ministrantami od nas z podwórka (tacy ,którzy non stop piją piwska i wódkę na ławce), nie miałam drobnych, więc nic im nie dałam:-( i mam wrażenie,że to ich sprawka... kto inny pofatygowałby się na 4 piętro naszczać komuś pod drzwi

chciałabym się mylić, brak mi słów...Asiulko następnym razem możemy umówić się na piwko:-) jak będziesz nocować we Wrocku:-)
Ostatnia edycja:
Moi rodzice mają sąsiada,który od lat uprzykrza im życie i każda okazja jest dobra.nasikane w piwnicy,dzisiaj rozwalony włącznik do światła.No kto inny jak on wczoraj robił awanturę,a dziś coś takiego??Najlepszy był jak odkręcił sąsiadce koło od wózka inwalidzkiego...no chyba nikt nie ukradł jednego koła?szkoda gadać.
po mału szykuję się do Urzędu wyjaśniać moją zapomnianą wizytę, szkoda tylko,że muszę chore dziecko ciągnąć w takie zimno