reklama

Grudniowe mamusie 2008

Yelloł!
U nas też troszkę śniegu. Bez szału ale zawsze :-) Zaraz się z Janosikiem wybieramy robić bałwana, chociaż wątpie czy coś z tego wyjdzie, bo ten śnieg taki niebałwanowy :sorry2:

reklama
Dzien dobry mamuski:)

Z rowniez zasniezonego miejsca na ziemii:)
Mariczka obudziła mnie dzisiaj przed 8, zażądała śniadanka i ciepłej herbatki, rozsiadla się na kanapie i ogląda Chip i Dale...

Pózniej wybieramy się do galeri na szybkie zakupki... "ciolka" Mariki Emma ma urodzinki w piatek I musimy jakiś prezent wybrać....

Kochane życzę tym, które chcą duuuuzo snieznych chmurek i jeszcze wiecEj uśmiechu....
Kankiya mam nadzieje ze wszystko pozytywnie zalatwisz:)

Witam sie bezsniegowo:baffled:.

Troszku mrozik u nas złapał ale sniegu nie widac, jak nie bedzie padało w pl w marcu to dziewczyny sniegu w tym roku nie zobaczą:sorry2:. No nie liczac tego co padał w grudniu i od razu topniał:sorry2:. Tylko ze po powrocie mamy tyle spraw do ogarniecia ze moze lepiej zeby nie padało:-p.

Kankiya super ze Ci darowały;-) przypomnienie sobie w tel. ustaw to nie zapomnisz nigdy;-).
Myszqa wcale nie mało tego sniegu, widzialam fotki na fb:-).
Kana udanych zakupków i imprezy urodzinowej:tak:.

My już w domku i po obiadku... Zrobiłam dzisiaj kopytka, ale takie "Ala ja" hahaha nie mam praski, ani maszynki do mielenia i starałam ziemiaki na tarce... Dodatkowo okazało się mam mało mąki....ale jakoś wyszły zjadliwe i nawet smaczne:)

Prezenciki dla Emmy kupione...a teraz chillout :)

Mariczka bawi się w pokoju, a ja lezakuje na kanapie:)

Anoli dziękuje mam nadzieje ze urodzinki beda fajne:)
Kankiya teraz ustaw sobie prYpoknienia poprawnie a jak nie to powiedz kiedy mam Ci przypomiec to bede Twoim osobistym przypominaczem:*

Ok Kanuś:-) przypomnienie ustawione,ale jakby co to 4,04,12 mam następne spotkanie:-D Mari "sama" bawi się w pokoju???:szok::szok: u mnie to nie do pomyślenia, no może małą chwilkę i zawsze w tym pokoju gdzie jestem ja:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry