reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo ja nie dostałam żadnych przepisów.

Napiszcie mi raz jeszcze co z tymi brzuszkami. Bo ja też chciałabym zacząć;-)

Daj mi swojego maila to Ci wszystko wyśle.
Z brzuszkami - zdobywamy siedem szczytów. Zaczynając od najniższego. Robimy dziennie tyle ile damy radę. I tak powoli "wchodzimy" na szczyt. 1 brzuszek to 1m góry. Po zdobyciu szczytu mierzymy się dokładnie - tak jak w tabelce którą Ci prześlę - i jedziemy następny :-)

Ja zaraz będę miała drugi posiłek, odpocznę po czym biorę się za moje codzienne 30min cardio a później spróbuje zrobić chociaż 20 brzuszków:-) A aaaaaaaaa i muszę się jeszcze pomierzyć.

Kankiya - moze dla niektórych dukan jest dobry nasz znajomy schudł na dukanie prawie 20 kg i trzyma wagę. Koleżanka z pracy mojej mamy też. Ja nie przeszłam tego do końca. Tj nie przeszłam do końca fazy stabilizacji, bo już nie dawałam rady :sorry2: Poza tym wydawało mi się, że już schudłam i jest bosko do końca życia. A tu diupa :baffled:

Zapominajko, jakby reszcie dziewczyn nie przeszkadzało, możemy stworzyć osobny wątek. Chociaż sama nie jestem przekonana czy jest potrzebny :dry:

reklama
Hej dziewczyny

A co to za zbiorowe dochudzanie? chce tez:-D.
Myszqo poprosze...ilonka54@o2.pl:tak:.

Mi styknie jeszcze jakies 10kg mniej. Od wrzesnia udało mi sie pozbyc 6kg i waga stoi a nawet przez swięta troszku mi przybyło:dry:.

Zapominajko jestem dumna;-):-Dgratulacje....jak wiesz moze jak to zrobic to natchnij mnie prosze zapałem do nauki, bo od pazdziernika ruszam na studia a tak mi się nie chce:sorry2:

Anoli, ja uwielbiam klimat studiów i najchętniej nigdy bym ich nie kończyła.

Będzie super, poznasz nowych ludzi, dowiesz się ciekawych rzeczy i spędzisz trochę czasu z dala od dzieci:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry