reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kankiya gratulacje !!! Teraz się nacieszysz a za chwilę bedziesz czekała na urlop wypoczynkowy:-D.
Mam w domu chorego męża, nawet sobie nie wyobrażacie jaki jest rozkojarzony, hjeszcze go takiego nie widziałam. Wczoraj ciagle chciał skręcać w złe drogi. Zostawił kluczyki w samochodzie a jak klienci dzwonili to nie wiedział co do niego mówią. Ale oczywiście w domu go nie utrzymam.

reklama
Witam,
ojj Zanplo masz rację:-p,ale będzie mnie stać przynajmniej na ten urlop:-) (o ile mnie nie wywalą za niską sprzedaż po miesiącu, bo nie wiem jak sobie poradzę:zawstydzona/y:-ale pewnie z Waszymi kciukami świetnie:tak::tak:) no i zdrówka dla mężowego-przywiąż go do kaloryfera;-):-)

mykam zaraz poszukać jakiś czarnych spodni,bo wymagany strój biznesowy .Z drugiej strony nie wiem po co- skoro nabywcy nie będą mnie widzieli:confused::-D

Madziu ja też zazdroszczę:zawstydzona/y:śniegu..
Zapominajko mam nadzieję,że nasze dzieciaczki ujrzą jeszcze śnieg tej zimy:zawstydzona/y: sanki stoją pod drzwiami,bo przywiezlismy od mamy a Biancia codziennie pyta kiedy spadnie więcej śniegu:-(

Tygrysku STO LAT!!!!

My już po balu w przedszkolu:
20120126.jpg

Ponoć było suuuuper:)

Witam piątkowo:-)
Agatkas po minkach widać,że było super;-)
wiecie co Bianka mi się cały czas wydaje taka mała, dopiero jak patrzę na wasze dzieciaczki uśwadamiam sobie jak szybko rośnie:zawstydzona/y:ale czas leci...
Zapominajko będzie i u nas śnieg- ja Ci to mówię;-)

idę zaraz do gienia po zestaw antykoncepcyjny na jakiś czas, bo na pewno na początku nie dostanę wolnego w pracy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry