reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moja Bianka znowu mówi,że dziewczynki siedzą i siusiają a chlopcy stoją i wyciskają rękami:-D

Anoli dopiero teraz doczytałam co przeszlaś z diagnozą lekarzy, masakra jakaś:wściekła/y: sama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry...ja z herbatką z soczkiem malinowym witam się...

Agacia masz fotki Matiego...??my bal mamy w srode:tak:
a jak sklep...nic nie chwalisz się...

Fotki wrzuciłam, ale tylko takie przed wyjściem na balik. Reszta jak dostanę z przedszkola.

W sklepie jakos idzie, teraz mam trochę zastój, bo kto teraz będzie kupował ciuchy z kolekcji wiosennej jak jeszcze zima trwa. A w hurtowniach juz tylko kolekcja wiosenna.

Witajcie

czekamy na foteczki....

Anoli, Zapominajka i Myszqa:-D:-D:-D
Moja ostatnio do P mówi: Tato pokaż mi siurdaka:shocked2::shocked2:

:-D:-D:-D:-D

Zaczynają być ciekawskie te nasz maluchy:-D

Tak, tak ta ich ciekawosc...u nas ostatnio na topie pytania zaczynajace sie od ,, a skąd sie bierze....?,,
Błoto i kałuże jakos wytłumaczyłam, ale z chmurami i niebem było gorzej:eek::cool:.

moja Bianka znowu mówi,że dziewczynki siedzą i siusiają a chlopcy stoją i wyciskają rękami:-D

Anoli dopiero teraz doczytałam co przeszlaś z diagnozą lekarzy, masakra jakaś:wściekła/y: sama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

Co za tekst:-Dpewnie spostrzeżenia z przedszkola:-D.
Kankiya a wiesz ze ja przez chwile nawet pomyslałam, ze wy chyba miałyscie te same problemy, cos mi switało, ale nie mogłam Cie tu złapac. Wazne ze dziewczyny zdrowe:tak:A musicie jeszcze jakos to kontrolowac? Czytalam ze w pl wielu lekarzy jest niedouczonych w tym temacie i jest to troche zaniedbane z ich strony:crazy:.

Fotki wrzuciłam, ale tylko takie przed wyjściem na balik. Reszta jak dostanę z przedszkola.

W sklepie jakos idzie, teraz mam trochę zastój, bo kto teraz będzie kupował ciuchy z kolekcji wiosennej jak jeszcze zima trwa. A w hurtowniach juz tylko kolekcja wiosenna.

Fajnie,ze interesik sie kręci:tak:

Cześć dziewczyny.

Ja już znowu słomiana wdowa.
Ale cieszę sie niesamowicie,ze choć przez chwilę Mariusz był z nami:tak:
Najgorsze jednak to,że w piątek na noc rozłożyła mnie choroba:crazy:
Co za pech...
Poczułam,że ma kto o mnie zadbać to się pochorowałam:confused2:

Fajne teksty mają nie które dzieciaki:-D
Moich nie bardzo interesują częsci ciała,bo my jakoś nigdy nie chowaliśmy się przed dziećmi.
Oliwia tylko gania Fabiana jak jest goły:-p
Przytula go,całuje i łapie za siusiaka:-p

reklama
Jelloł!
Zapominajko - dlaczego z nerwami?

Jestem przeziębiona. Boli mnie cały człowiek :baffled: Właśnie zjadłam dwie kanapki z czosnkiem. Muszę na jutro byc zdrowa:-)
A i chyba, jak się okaże, że wszystko w porządku - dostanę na Walentynki Toyotę Yaris :-D Ale na razie ciiii;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry