Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zaczynają być ciekawskie te nasz maluchy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo
dzień dobry...ja z herbatką z soczkiem malinowym witam się...
Agacia masz fotki Matiego...??my bal mamy w srode
a jak sklep...nic nie chwalisz się...
Witajcie
czekamy na foteczki....
Anoli, Zapominajka i Myszqa
Moja ostatnio do P mówi: Tato pokaż mi siurdaka![]()

Zaczynają być ciekawskie te nasz maluchy![]()

.moja Bianka znowu mówi,że dziewczynki siedzą i siusiają a chlopcy stoją i wyciskają rękami
Anoli dopiero teraz doczytałam co przeszlaś z diagnozą lekarzy, masakra jakaśsama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo
![]()
pewnie spostrzeżenia z przedszkola
.
A musicie jeszcze jakos to kontrolowac? Czytalam ze w pl wielu lekarzy jest niedouczonych w tym temacie i jest to troche zaniedbane z ich strony
.Fotki wrzuciłam, ale tylko takie przed wyjściem na balik. Reszta jak dostanę z przedszkola.
W sklepie jakos idzie, teraz mam trochę zastój, bo kto teraz będzie kupował ciuchy z kolekcji wiosennej jak jeszcze zima trwa. A w hurtowniach juz tylko kolekcja wiosenna.