reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam:-).

Zapominajko fajnie ze niespodzianka sie udała i ze fasolka tez ma się dobrze:tak:zdrówka dla małego, ciekawe skad te wymioty:dry:.

Madzienko pozwól ze zanotuje, bo nawet nie wiedziałam, ze sa jakies leki na wymioty:sorry2:moze dlatego, ze my takich przygód jeszcze nie mialysmy. Nie liczac nocnych wymiotów przy kaszlu:dry:.

Kankiya u nas znowu główka za mała, ale miesci sie miedzy 9-25 centylem wiec jeszcze w normie.:tak:.
Wczoraj na wizycie u pediatry dowiedzialam sie, ze narazie zuzia nie potrzebuje operacji, ale sprawa powinna byc kontrolowana:dry:Musze wpl poszukac jakiegos dobrego neurologa czy neurochirurga, ale zaczne od rodzinnej moze gdzies mnie pokieruje:sorry2:

Tez się zastanawiam. Na razie od rana wymiotów nie było, Iggy po lekarzu zasnął i śpi, więc mu nawet wody dać nie mogę :-(. Nerki pracują bo siusiu było.
Ale bardzo się martwię, bo tak nieprzytomnego dziecka to jeszcze chyba nie miałam.

Hej

Ja z pracy, ale ledwo przyjechałam. Dwa razy mnie ludzie odkopywali. Jeszcze się okaże czy czegos nie urwałam przy aucie, bo zaspy były mi do kolan :szok:.

Zapominajko tą kamerę zaistalować, chętnie bym tą minę obejrzała :-D:-D:-D

no własnie jak Igorek?

wyobrazcie sobie,ze bylam u lekarki i nie przyjela mnie , bo miala "komplet":wściekła/y: dwoch pacjentow nie przyszlo i mialam wskoczyc na ich miejsce,ale nie udalo się..

Bidulek, spokojnej nocy bez żadnych niespodzianek Wam życzę

nie no spoko, pójdę jutro tylko do dzisiaj mialam ksiazeczkę wazną i nie wiem jak jutro to zalatwię,ale liczę na szczęście

Witam w tłusty czwartek, ja juz dwa pączki wtryniłam :-D:-D
a to dla Was kobitki- smacznego!!!

833.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry