reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie tłuściutko dziś:)
ja jeszcze bez paczków ale mam zamiar was nadgonić w ciągu dnia:-)
Zapominajko jak Igorek??
Fifi obudził sie z płaczem o 5 rano że go brzuszek boli biedaczek aż się skręcał z bólu i płakał ale po miętce przeszło i narazie ok....ech..

;-)wszystko zgubisz kochana, przy dwójeczce będzie więcej ganiania;-) a jak Igorek ?

Niby lepiej. Wieczorem jeszcze raz mi zwymiotował i miał gorączkę.
A rano wstał, wypił herbatkę i zażądał soczku. Orzekł, że nie jest głodny, ale nalesnika zje. Więc mu zrobiłam takie na wodzie malutkie i 1 zjadł.
Nadal jest kiepściutki, ale jest chyba ciut lepiej. Właśnie czekam, czy zwymiotuje czy nie... :-(

najwazniejsze, ze nie jest odwodniony i siusiu robi troszkę.

Ja pączki dopiero wieczorem dostanę.

Ja już zjadłam 3 :-) ale były pyszne. W końcu odkryłam, że Maja ma uczulenie na mleko. Do tej pory było jeszcze w miarę dobrze, dlatego nie wiedzialam z czego uczulenie sie pojawia, ale ostatnio nie dawalam jej mleka i po dłuższym czasie zjadła platki i się zaczęło, Wysypka na brzuchu, na nogach, na rękach, a dzisiaj z przedszkola Pani dzwonila ze Maja skarzy się na bol brzucha i płacze z tego powodu. Jak poprosiłam żeby zapytała czy ją boli czy swędzi to Maja stwierdziła że swędzi, a na śniadanie była zupa mleczna. Wypróbowałam już większość kremów dermatologicznych z apteki i pewnie znów czeka nas prywatna wizyta u dermatologa na którą trzeba czekać minimum miesiąc.
Zapominajko i Tygrysku zdrówka dla synków.

I my z paterą paczusiów sie witamy:-).

Wczoraj piekłam malutkie pączki w ilosci hurtowej, poniewaz dzisiaj niosłysmy je do przedszkola:-) Obchodzilismy Polish Fat Thursday:-Dbyły oponki, pączki i faworki:tak:dzieciaki zadowolone bardzo:tak:.

Zdrówka dla chorowitków:tak:.

A mi od tego pieczenia odechciało sie juz ich jesc:zawstydzona/y:

Zanplo dziekuje Filipek ma sie juz dobrze ani sladu po rannej dolegliwosci chodzi i je co 30 minut wola " mamus ja chce cos do jedzenia" no lepiej go czasem ubierac niz karmic:eek:
ale mnie cos nijak na żołądku po zjedzeniu 2 pączków:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry