reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myśle że większość tylko podczytuje a się sama nie udziela i dlatego stałym pisaczkom już sie nie chce pisać bo ile to można samemu do siebie pisać????:sorry2: przynajmniej mnie się z tego właśnie powodu nie chce pisać...

reklama
U mnie trochę sie zmieniło , z Kanady nic nie wyszło więc prawdopodobnie zostaje w USA tyle tylko ze przez następne 8 lat nie będę mogła opuścić USA bo będziemy sponsprowani przez siostrę m a to tyle trwa. Chodzę nadal na angielski bo chce zrobić pielęgniarkę, mamy w planach zabrać sie za drugiego bejbusia a victoria rozwija sie super tylko czasami przyniesie mi jakiegoś wirusa z przedszkola. Ona przechodzi łagodnie a my prawie umieramy haha

A ja tak jestem co cchwilę na chwilę;-)
Robię porządki w szafach i próbuję pozbyć się zbędnych rzeczy...

A w ogóle wiecie co aparata mi zwariował.Zgrałam zdjęcia,chcę teraz zobaczyć co tam na nim mam i co nieco pokasować,a tak mi wyskoczyły jakieś 4 fotki sprzed 6 lat:szok: A reszty nie ma!Dobrze,ze dzisiaj wszytsko zgrałam.I szukam i szukam,a tam pusto.Poszły sobie??:confused:

Hello, i ja witam.

Witam z kawą:)
coraz blizej weekendu:)
Zapominajko , Kankija jak tam zdrowko dzieciaczkow? katarki przeszły??
niestety nie, to chyba dopiero początek choróbska:zawstydzona/y: dzisiaj sciagnelam moja mame do Bianki i skorzystalam z tego,że ktoś z nia dlużej posiedzi i pojechalam na 3 dawkę szczepionki o ktorej kiedys Wam pisalam.Kiepsko się czuję,ale nie umarłam po niej :-D

jutro coś więcej napisze,bo dzisiaj nie daje rady, ide spac, buziaki

Ostatnia edycja:
Aniu moze karty pamieci ci nie czyta aparat a te zdjecia sprzed 6 lat byly na pamieci aparatu i dlatego masz teraz widoczne??? wyciagnik karte pamieci z aparatu i wtedy załącz przegladanie jesli wyskocza ci te zdjecia sprzed kilku lat to jest to o czym wczesniej pisałam:)

Tygrysku dzięki,strasznie skomplikowane to co napisałaś:-D Ja to ciemna masa jestem jeśli o takie rzeczy chodzi,ale zrobiłam kilka nowych zdjęć,a tu nagle karta pełna,patrzę a tam stare zdjęcia znowu są:confused: Normalnie schowały mi się i głupka ze mnie robią:dry::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry