reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ej no gdzie jesteście ??

Ja siedzę w domu , bo mi mąż auto sprzedał i czekam na nowe, więc chyba do końca tygodnia będę w domu. No chyba , że od taty pożyczę .

Właśnie pożegnaliśmy tatusia , bo jechał do Wrocławia. Mati cały czas się pytał: " Tatuś a na pewno wrócisz?"

reklama
Tak tak Reniu od wina.... Za intensywny "wysiłek fizyczny" przy tym godzeniu:) hahahh a może niedługo sie okaże ze z tego godzenia bedzie i "niespodzianka" :)

Oj Agaciu nie odstraszylas, przynajmniej w moim prYpadku:) my dzisiaj większość dnia spędziliśmy na placyku i w parku, bo pogoda u nas cuuuudowna:)

No a my wieczór przy Faktach, mój miś dopiero co wrócił z pracy, MAri juz spi.... Spijcie spokojnie :)

Dzień dobry :-)
Pogoda za oknem śliczna się zrobiła, normalnie czuję wiosnę w kościach!

Godzilam sie z mężem ;)

Coś się ostatnio często godzicie:-D Może Wiki będzie miała rodzeństwo;-)

Ja dziś po południu idę do lekarza i oczywiście cała w nerwach jestem. A do tego z mężowym wojnę toczymy i aż cała zestresowana tym jestem.

Dzień dobry

U nas słoneczko się przebija, ale jakieś ciemne chmury nadchodzą.
Ja piję kawkę, a Mati ogląda bajkę. Jakaś nerwowa dzisiaj jestem.

Zapominajka daj znać jak po wizycie u lekarza.

Hejka!
U nas zimno i brzydko. Mam lenia i nie wychodzę dziś z domu :-)
Też czekam na wiosne. Pojadę do mamy, wyrzucę Janka na dwór i niech szaleje na rowerze, bo już w domu nie mogę przesłuchać, że on musi do babci jechać bo tam jego rowerek i hujajnoga czekają. ;-)

Idę po kawkę :-)

reklama
Witam i ja:)

U nas na dzień dobry 8:30 burzysko... Wiosenne.... Mam nadzieje ze raz dwa przejdzie i bedzie slicznie, bo zapowiadali na dzisiaj 18 stopni...

Zapominajko a o co sie tak sprzeczasz z mezowym? No I powodzonka u lekarza.... Easy mamuski wszystko bedzie ok:) Don't worry be happy :)

A reszcie grudnioweczek życzę pięknej pogody i lepszego samopoczucia co zapewne przyjdzie razem z pogoda:)

Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry