reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

My na weekend u mamci byłysmy. Kotek wybrany, bedzie rudy a wlasciwie ruda:tak:.
Agacia zdrowka dla taty, moj tez choruje:-(.

Mialam jeszcze cos napisac ale głowa mi dzis pęka:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie....

u nas upalnie...ale podobno pod koniec tygodnia pogoda ma się zmienić oczywiście na weekend:dry::dry:

My dziś wstaliśmy z M. o 10:30. Janek zdążył już zjeść sam śniadanie ;-)

rewelacja, też tak chcę:-D

U nas upały !!!!
Dzisiaj byliśmy w parku i Victoria miała mega zabawę, jeździła konikiem, ciuchcią i karuzelą była bardzo szczęśliwa - super dzień :)

super...

Agacia zdróweczka dla taty, siostrzeńca...rany działo sie u Was....
super występu Matiego-my mamy w czwartek i już wiem że łezka na pewno w oku zakreci mi się...
no i urlopu...ach jak zazdroszczę Egiptu....a gdzie dokladnie lecicie, do jakiego hotelu, my też myślimy o tym kierunku ale koło października...

Tygrys, Kokusia, Mamuska, Agatkas i reszta mam gdzie jesteście...pisać co u Was....

coś dla oka zostawiłam....:ninja2:albo :elvis: bo już nie pamiętam co do czego:-p

Agacia Ty się nie stresuj tylko zrelaksuj sie troszkę, dziadkowie na pewno sobie poradzą. Teraz w Egipcie to pewnie będziecie mieć rewelacyjną pogodę.
Dobrze, że pojechaliście a tatą do tego lekarza, czasem konsultacje ratują życie.
Zapominajko pogoda sprzyja to możesz wyjeżdzać w teren, oby klienci byli zadowoleni.
Wychodze z założenia że ludziom teraz wcale nie zależy na pracy. Tak ciężko znaleźć specjalistów którzy podejmą się pracy bez narzekań, dobrze że ostatecznie znajduje kogoś odpowiedniego i pracowitego bo straciłabym wiare w ludzi.
Jutro w przedszkolu dzień mamy więc wzielam wolne żeby na pewno się nie spóźnić. Majka ma przedstawiac biedronkę więc już jestem ciekawa jak zagra :) Miłego dnia :-)

Agacia hotel super, ja to planuje wyjazd na przyszły rok jak dobrze pójdzie, w tym roku nigdzie nie jedziemy:no::no:, wyjazd do Polski bedzie mnie kosztować jakieś 5000 dolarów, to będą najdroższe moje wakacje :-D:-D

Dzien dobry mamuski:)

U nas od rana słoneczko i ponad 20 stopni, ale maja być tez burze ...
Mariczka wczoraj meczyla sie z gorączka, na szczęście dzisiaj jest juz ok...
Mam nadzieje, ze temperatura nam juz nie wróci...

Poza tym po staremu:)
Anoli, Agacia zazdroszcze zwierzaczkow:) ja tez tak bym chciała jakiegoś czworonoga... Najbardziej kotka, ale jak juz to prędzej doczekamy sie psiaka....Bo po naszej Maji Kamil ma juz dość kotów:p

Reniu no wakacje w Polsce to jedna z najdroższych wycieczek:p w naszym wypadku :)))

Ok uciekam do mojego lobuza :* buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry