reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam pomysł, Madzienko, Ty chodz norma, Pyciol, Ty tez, Tajger rowniez, niech sie bierze za majstrowanie potomka i czekamy:-D.. W ogole wszystkie sie przeniesmy na majówki. Bedzie super:-D!!

reklama
Mam pomysł, Madzienko, Ty chodz norma, Pyciol, Ty tez, Tajger rowniez, niech sie bierze za majstrowanie potomka i czekamy:-D.. W ogole wszystkie sie przeniesmy na majówki. Bedzie super:-D!!

hehehh to tam w ogóle nie ogarnę tej produkcji...:-D:szok:
zamiast się przywitać to czytam te prawie 400 stron:-D wykończycie mnie:szok:

Kajka na kiedy masz termin ? a Ty Zapominajko ?

dzwoniłam do lekarza...zapisał mnie na 23 paździrenika, powiedział,że nie ma potrzeby wcześniej...kazał porobić badania . Ewentualnie gdyby się coś działo to wtedy do Niego albo do szpitala...
nie za późno na wizytę ?

PYCIOL, na ja juz nie wiem, wg poloznej na 12, wg mnie na 13, a wg usg na 15:-D..
Bo robili jakies tam dodatk.bad ze wzgledu na to, ze przeciez tej szyjki macicy to u mnie zostalo 1/3...:confused:
Ach, takze jak znam zycie urodze 30:-D...
Marysia przeciez trzy tyg opozniona była...:-)

Kurcze, Zapominajko, nie zrobilam tego specjalnie....../wstydzi/:-)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:)

Nie naskrobalyscie az tak strasznie jak myslalam ,to spokojnie jednym tchem nadrobilam:P

Kajaczku no to mega sie u Ciebie dzieje....ale ciesze sie ogromnie ,ze tylko pozytywnie:) oby tak dlaej;*:*
a napisz nam cosik wiecej o tym Twoim "przyszlym mezu:P" :)

Pyciolku suuuuuper wiesci, tak wiec GRATULUJE SREDECZNIE;* i tez jak przeczytalam Twojego posta to mysle...."kurcze co ja przeoczylam, gdzie ona teraz mieszka, myslalam ,ze w Polsce" hahahaha

oh az zaluje ,ze jednak nam sie nie udalo teraz:)i w zadnym wypadku prosze nam tutaj nie uciekac z grudniowek my tez chcemy byc na bierzaco:P hahhaha

A u nas od rana ponuro i zimno, ma lac caly dzionek i jutrzejszy zreszta tez.....wiec depresjo witaj:P
poza tym Kamil ciagle w szale oszukiwan pracki.... oby szybciutko cosik znalazl:)

buzile z rana na popoludnie dla Was:)

Zanplo, my tez Archon:-D

Mnie się ich projekty też podobają :-D
Poczekam na końcową opinię Zanplo odnośnie projektu i wszelkich zmian i kto wie....

Kana ja się nie wybieram skąd. A na maju miejsce jest, więc spokojnie twórzcie nowe maluszki i do nas.
Markia też przecież nie grudniowa, a styczniowa :-D

Ja mam termin na koniec kwietnia, ale znając moje szczęście to maluch w maju wyjdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry