reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak miło wracać na bb wiedząc ,że ktoś na mnie czeka :-D

byłam na chwilkę w pracy, teraz pracuje w domku a potem może znowu gdzieś wyskoczę....

albo mam przeciąg w domu albo tak tam wieje:szok:
Kajka Marianek jest boski:-D
Agacia, Anoli, Asiulkaa dziekuje za gratulacjonki :)

Ciekawe która zaś teraz bedzie nastepna....

ja obstawiam......TYGRYSKA albo KANE ....:):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Kaja no to brat odważny, a z tymi oszczednosciami to go rozumiem jak nikt:-D A ja poprostu z musu bo nie z zamiłowania do nauki:-D jestem studentką administracji na PWSZ w GW:tak: Cos trzeba robić, zeby nie zdziczeć w domu:-D.

A tak całkiem serio to uwsteczniłam sie ogromnie w tej anglii:tak:Wiecie, ze z ortografią mam na bakier. Kiedys to było nie do pomyslenia a teraz zastanawiam sie nad takimi prostymi słowami. Dziwne to:eek:

Madzienko wizytę mam dopiero 10 października.

Kaja ty to pół świata zjeździsz :-D

Anoli super, że słuchanie o finansach sprawia ci frajdę:tak:
Zazdroszczę, bo mnie się nie chce już jeździć, straciłam jakoś zapał.

Siemako:)

U nas slonecznie ,ale wszystko poki co jeszcze mokre na dworku....bo wczoraj mielismy od poludnia mgle jak w jakims dreszczowcu...az do dzisiaj rana....:sorry:ale za to bylo ciepelko,bo wieczorkiem okolo 18 stopni:)
Mis jutro juz do newej pracki uderza...mam nadzieje,ze bedzie jakos dobrze;)

Pyciolku dziekuje Ci, ze tak wierzysz we mnie:P hahhaha zobaczymy co z tego wyjdzie;P hahahah

Asiulkaaa zdrowka kochana:*:*

Agacia wiesz kobiety maja swoje "sposoby" na przekonanie mezowego do swojej decyzji:P wiem cosik o tym:p hahaha

Kajaczku ,ale Wam tam dobrze w tym pociagu:) no widzisz jaka masz mala madrale:) super;)

sprzatnelam juz cale mieszkanko...odkurzanie, kurze, podlogi, lazienka, kuchnia, zmywanie.....:rofl2: czas na prysznic:P hahah bo zarastam:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry