reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu dziekuje:)

Zapominajko Tobie rowniez;* kochana Ty nasza:)

A ja wchodze i oczkom nie wierze,ze takie pustki:) ojojoj gdzie Wy wszystkie jestescie?
u mnie 8:37 ok...mialabym prawo jeszcze spac...ale u Was 14:37??? hahahaha

Moje bable jeszcze spia...wczoraj troszke zabalowalismy z czasem pojscia spac:P

buziaczki z rana na popoludnbie;*

reklama
Iggy wczoraj obejrzał Park Jurajski w tv. Byłam pełna obaw, bo po takich strachach w nocy na płacze byłam nastawiona. A tu niespodzianka. Nocka spokojna, młody zachwycony.
No ale cóż. Trzeba przywyknąć, że maluchy rosną.

A wasz dzieciaki grają w jakieś gry (ale nie chodzi mi o gry na komputerze)?

hejka :)

no ja bym chciała córeczke...wiadomo,że zdrowe i to najważniejsze...ale jeśli miała bym wybór wolałabym córkę :) trzeciego dzieciaczka raczej mieć nie będę więc marzy mi się parka :)
cokolwiek jednak by to nie było i tak będzie moje kochane :-)

Kajaaaaa a Marysia też miała być dziewczynką wg Chinoli ? ;-)

A wy co wolicię ?? córę czy synka?? i nie mówcie,że byle by zdrowe ( bo to oczywiste) ale tak normalnie...;-)

wiesz co, nie sprawdzalam tego...a mam tu tak marny zasieg i tak mnie wkurza ten moj net bezprzewodowy, ze bym tak szurnela kompa przez balkon, od godziny probuje cos napisac, cos zalaczyc i duuuuu...:cool:

ja to nie wiem,raz wole dziewczynke raz chlopca, i chyba sie ze mna poki co na ten temat nie dogadasz:-D, ja na dzis nie wiem nawet czy chce ogorka czy ciastko:szok::-D
Hejka:)

Aj niestety kciukasy Wasze kochane nie pomogly....Kamil juz wczoraj wieczorkiem dzwonil do tego kolesia i niestety nie odbiera tel....
Nie kumam czegos takiego....ciezko odebrac i poiedziec hcociaz sorki znalazlem kogos lepszego, lub cokolwiek....nie lepiej olac i miec to gdzies.....:wściekła/y:

Poza tym u nas ok....mialam dzisiaj jakies dziwne sny, wiem ,ze byly bez sensu ,ale nie moge sobie ich przypomnieć....:sorry2:
U nas nawet ciepelko.... wpadam dopiero teraz ,bo od rana zabalam sie za gulasz i tak mi jakos zeszlo...a i wstalismy dzisiaj meeega pozno,bo okolo 10...

Madziu widzisz...jednak cosik tak wykrakalam:p hahaha
Moze postrzelam tez innym ciezarowkom:)
Borysowa mysl mysl mysl....hahahhaa

Zapominajka chlopiec, Kajaczek chlopiec, Pyciolek dziewczynka.....:)

ok uciekam Was nadrobic troszke....i jeszcze cosik ogarnac....mam w planie jeszcze pranie zrobic....:dry:zabieram sie za nie juz 3 dzien chyba....

buziole;*

Ach Kanusia, Wy to sie macie z ta Wasza Kanada...Trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo a Kamil znalazl madra prace..
Już siebie w wariatkowie widzę:sorry2::shocked2:
mąż na imprezie ja zjadłam całą czekoladę z nerwów na uspokojenie bo mi Fifi ''przez przypadek" wpadł na taką lampę stojącą prostokątną z papieru z ikea i mi całą potargał:sorry2: ech spokoj spokoj spokoj......:zawstydzona/y:

To sobie Filip z marianem rece moga podac, ja ta lampe, a raczej to co z niej zostalo odciachalam do wysokosci ostatniej zarowki na dole...chwile postala jeszcze:-D

troche naprodukujemy dziewczynom postow zeby sie rano nie nudzily haha, jak ja zagladam u mnie rano to teraz pare stron do nadrobienia hahaha

oj tak, dobrze dziewczynki ze dbacie zebysmy sie nie nudzily:-D

A my chyba wszystko zalatwilismy, dopielismy na ostatni guzik, meble z glowy, przynajmniej te glowne, bo jakies tam duperele i dodatki sie zalatwi pozniej.
A mi tak ciazaowe dolegliwosci sie daja we znaki ze buu, jakies zaparcia, nadmuchana jestem jak wielki balon..
Probowalismy zrobic liste na wesele ale w koncu rzucilismy ja w kat, bo nam sie zaczeli wtracac, tesciowie, moi rodzice, kogo wypada a kogo trzeba...Kurcze i sie dyskusja roziwnela. I tyle z listy:-D...

Ja pamiętam listę naszą weselną.
To była makabra, do tego stopnia, że w momencie odwołania całej imprezy autentycznie się ucieszyłam :-D
A gośćmi głównie by były jakieś nieznane mi wcale krewniaki.

witajcie my dzisiaj prawie cały dzień na dworze....później zrobiłam kolejne słoiki sosu słodko-kwasnego i teraz najchętniej napiłabym sie reddsa zurawinowego:-p

A wasz dzieciaki grają w jakieś gry (ale nie chodzi mi o gry na komputerze)?

w gry komputerowe Jula w ogóle nie gra...nawet nie wie że takie istnieją:zawstydzona/y:
gramy natomiast w Grzybobranie i Gry i Zagadki Smoka Obiboka, poza tym uwielbia puzzle...

Kajka współczuję dolegliwości oby szybko minęły...
a robienia listy współczuję a już usadzania gości....ale na pewno dacie radę

Kanus z problemami wizowymi nie pomogę....ale trzymam kciuki żeby się Wam tam w końcu ułożyło....

a co do płci to chyba wolałabym dziewczynkę:zawstydzona/y::-p

Hej

O jak pusto :szok:
Straszna pogoda się zrobiła, w południe nawet ciepło a potem to tylko deszcz.

No i ja sprawdziłam ten kalendarzyk, z Mateuszkiem się sprawdziło :-), a jakbym chciała dziewczynkę to musiałabym teraz ją robić, bo potem już cały czas chłopak aż do lata przyszłego roku :szok:.
No a chciałabym bardzo dziewczynkę :sorry2:

Kupiłam dzisiaj wreszcie Mateuszkowi kurtkę przejściówkę.
Jutro jedziemy do teściowej .... ehhh jak ja się cieszę. Teraz trochę miałam taryfy ulgowej w obiadkach niedzielnym u teściowej bo mój K na nurkowanie w weekend jeździ i jakoś zawsze miałam wymówkę, no ale jutro nie ma mocnych trza jechać.

Kurde Mati jakiś dziwny kaszel dostał, a w przedszkolu panuje szkarlatyna i ospa.

Kaja fajnie macie z tymi zakupamy, my puki co nadal czekamy na decyzje banku, ale mam jakieś złe przeczucia.

Dzień dobry

Zakończyłam dzień na forum, a teraz go rozpoczynam :-D
Pogoda za oknem okropna ... buuuu, jesień na całego.

Ja siedzę jeszcze w piżamie :baffled:, zjedlismy śniadanko, a teraz lecę zrobić sobie kawę .

Może już byście wstały ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry