reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ach, wiem, wiem, juz to gdzies ,kiedys przerabialam, w sensie dyskusje na szeroka skale o postach:-D..i naprawde staram sie pilnowac:-)...
Moje dziecko wczoraj stwierdzilo ze od Mikolaja chce paczke chrupek i kinderka:-D...
I jakos ciezko mi isc na to, bo to jest czlowiek ktory ma tak ogromna ilosc zabawek, rowerkow, wozkow, lalek , konikow, kucykow, barbie itd...i wciaz nowe potrzeby, ze zastanawiam sie czy jakas dzuma jej nie bierze;-)..

Ostatnia edycja:
Kaja mój też ma czasem jakieś wkrętki, że na urodziny to chce np. czekoladę :-D
Ale jak przychodzi co do czego, to potem nie nadążam zapisywać:tak:

Pyciolku jeśli pójdziesz na wizytę na NFZ to powinnaś dostać skierowanie. Ja chodzę do gina prywatnie i nie mam takiej możliwości. A szkoda, bo kupa kasy na to idzie.

Madzienko robiłaś testy PPAP?

Kaja mój też ma czasem jakieś wkrętki, że na urodziny to chce np. czekoladę :-D
Ale jak przychodzi co do czego, to potem nie nadążam zapisywać:tak:

Pyciolku jeśli pójdziesz na wizytę na NFZ to powinnaś dostać skierowanie. Ja chodzę do gina prywatnie i nie mam takiej możliwości. A szkoda, bo kupa kasy na to idzie.

jak długo czekałaś na wyniki ?

Witajcie deszczowo. Na szczęście dziadek napalił w centralnym więc mamy ciepełko w domu:-) Kurcze jakiś zwariowany dziś dzień od rana wszystkie trzy nas bolą głowy. Natka została w domu bo coś ma nos przytkany a na jutro musi się wykurować ale Martynka się uparła że idzie do szkoły bo dziś angielski i ona musi być, kujonica:-D
Do tego jeszcze mój samochodzik odmówił posłuszeństwa:-( na szczęście po M dziś przyjechali więc miałam drugi i dziecko do szkoły odstawione o czasie:-)

widząc po pomyśle cór, stwierdzam,że chyba dogadują się świetnie ;-)

Madziu ani mi nic nie mów o tych nockach powtórnie ....:szok::-D

Pyciolku bardzo się dogadują i kochają i strasznie się cieszę że mi się to udało bo bałam się że będą się nienawidzić jak ja ze swoją siostrą:zawstydzona/y:

to jest jakas masakra, PYCIOLKU, chyba mnie nie przescigniesz...

wylaczylam tv, przenioslam sie z kanapy do lozka , ze soba wzielam komputer i wlaczylam tv w sypialni

uzaleznienie od mediow, leczyc sie trzeba zaczac:szok::-)

fajny ten program, wiem co jem na tvn style, lubie

Też lubię ten program :-) a wczoraj oglądałam jeszcze miasto kobiet, bardzo ciekawe było, zwłaszcza pierwsza część:tak:

ŁO matko jaki tu ruch??? pogieło Was laski na dobre???:-D:-D:-D nie nadążam z czytaniem, non stop nowe posty:no::-) fajnie,że forum ożyło;-)
Kokuś dodawaj fotki kozaczków:-p:-p na koturnie? jaka szpila?:-p gdzie znalazłaś takiego mężola,bo ja szukam:-D

Zapominajko super,że wszystko ok na usg;-)

kurcze jutro mam dać wypowiedzenie i od godziny non stop siedzę na klozetce:zawstydzona/y:ale mam stresa, boję się ,żeby w nowej pracy nie bylo gorzej:-(
spokojnej nocki kobitki

Kankiya nie uwierzysz ale w autobusie go znalazłam i to dosłownie:-D:-D:-D
Ja też trzymam kciukasy za pracę

Kijek napewno nie będzie tak źle....trzymam kciukasy :-)

a mój mąż zamiast po pracy wrócić do swojej cudownej, kochanej małżonki to jara fajeczkę z kolegą na dole...drań :-D

No jak on tak może no ;-):-D

Matuchno kobiety jaka produkcja tutaj leci...niestety mnie nie ma wieczorami bo ten rosół wstawiam a wiecie ze rosół to dłuuuugoooooo trzeba gotować:-p:zawstydzona/y:

Madziu My juz zwarci i gotowi do zimy:) czekamy na snieg i mrozy:sorry2:
Kokusia pokazuj kozaki.
Zapominajko nawet nie wiesz jak się cieszę że u Was wszystko w najlepszym porządku. Teraz możesz już odetchnąć.
Kaja jak by tutaj Ci powiedzieć z tymi spodniami...hmmm ....będzie gorzej:sorry2:
Agaciu wpadnij do mnie posprzątać.

No już już:-)

witajcie...

możliwe możliwe...ja już kiedyś wklejałam zdjęcia porównujące mnie w 14 tygodniu teraz a w 24 z Julą
https://www.babyboom.pl/forum/grudn...-buzki-albumik-16821/index60.html#post8880498

My czekamy na śsnieg...bo snieg to Mikołaj a Mikołaj to świecaca Barbi tak mi wczoraj Jula wytłumaczyła dlaczego chce śnieg...

u mnie sprawdzone...

i ja tez zaczynałąm od wyzszej liczby na wadze...aczkolwiek waga zbyt nie urosła...na razie mam 2,5 kg na plusie

Zapominajka czekałam kiedy zrobisz porzadek moderatorki z postami:-D:-D

Tygrys podziel się rosołkiem....

Agacia masz ochote i u mnie posprzatać??

Kaja czekam na fotorelację tej szarlotki

Hahahaha fajne rozumowanie Julci, no jak świecąca Barbie to ja się nie dziwię że czeka na śnieg;-):-D:-D

Ach, wiem, wiem, juz to gdzies ,kiedys przerabialam, w sensie dyskusje na szeroka skale o postach:-D..i naprawde staram sie pilnowac:-)...
Moje dziecko wczoraj stwierdzilo ze od Mikolaja chce paczke chrupek i kinderka:-D...
I jakos ciezko mi isc na to, bo to jest czlowiek ktory ma tak ogromna ilosc zabawek, rowerkow, wozkow, lalek , konikow, kucykow, barbie itd...i wciaz nowe potrzeby, ze zastanawiam sie czy jakas dzuma jej nie bierze;-)..

A widzisz a może dziecko Ci dorośleje :-D:-D

Załączniki

• SDC14901.jpg
    SDC14901.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC14900.jpg
    SDC14900.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 30
Hej

Zapominajko rozpycham się łokciami:-D i zgłaszam dwie synowe:-D a tak serio to super ze wiercioszek rosnie zdrowo, powiedziałas juz rodzicom?

Kaja fajny przepis, zrobie mojemu jak wróci,bo uwielbia takie jabłka z piekarnika:tak:.

A moje dzieci są przeszczęsliwe jak dostaną lizaki. Nic im więcej nie trzeba.Moze dlatego, ze mama nie kupuje i dostają je tylko u dziadków. Ja niestety dziękuje za poklejone kanapy,meble dywany, zasłonki itd:dry:

Madziu oczywiscie zapraszam na rosołek:)
I nie martw się ale Fifi tak samo nie może doczekać się śniegu bo wtedy będzie mikołaj. A na pytanie co by chciał od niego dostać to co dzień zmienia zeznania dziś np tirka takiego co podjeżdża pod Biedronkę z jabłuszkami....hmmm

reklama

nie u mnie nie było wskazań a Ty będziesz robiła....???
bo na lutówkach to chyba wszystkie robiły....:sorry2:

Madziu oczywiscie zapraszam na rosołek:)
I nie martw się ale Fifi tak samo nie może doczekać się śniegu bo wtedy będzie mikołaj. A na pytanie co by chciał od niego dostać to co dzień zmienia zeznania dziś np tirka takiego co podjeżdża pod Biedronkę z jabłuszkami....hmmm

oj zjadłabym rosołku....ale Jula u babci w weekend zażyczyła sobie botwinkę:-p
to w Biedronce są czasami miniaturki ich tirow:-D:-D:-D
my żeby prezenty nie ulegały zmianom mamy już listę zamówien Julci na grudzien, ale jak na razie ejst na niej tylko ta Barbie...

U nas to w ogole, dzien za dniem prezenty, przeciez Marian z 23:-D..

chyba każde z naszych maluchów kocha grudzien...u nas 6 Mikołaj, 10-urodziny, 24-gwiazdka więc żyć nieumierac....
ale ja miałam tak samo:-D:-D:-Dbo ja 3 mam urodziny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry