reklama

Grudniowe mamusie 2008

jak długo czekałaś na wyniki ?
Następnego dnia miałam.

Hej

Zapominajko rozpycham się łokciami:-D i zgłaszam dwie synowe:-D a tak serio to super ze wiercioszek rosnie zdrowo, powiedziałas juz rodzicom?

Kaja fajny przepis, zrobie mojemu jak wróci,bo uwielbia takie jabłka z piekarnika:tak:.

A moje dzieci są przeszczęsliwe jak dostaną lizaki. Nic im więcej nie trzeba.Moze dlatego, ze mama nie kupuje i dostają je tylko u dziadków. Ja niestety dziękuje za poklejone kanapy,meble dywany, zasłonki itd:dry:
Synowe biorę!!!
A rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Przez telefon głupio im mówić. No ale pewnie przyjdzie czas i będzie trzeba ich powiadomić. Jakoś mi nie spieszno :-D

Madzienko ja też nie mam wskazań do tego, ale lekarz mnie namawia. W sumie dużo to nie kosztuje bo 200 zł i chyba się skuszę.
Oczywiście jakaś jazda mi się w głowie urodziła, że podał mi parametry w normie, ale namawia a badania, więc może coś zataił?
Tak wiem powinnam się leczyć :zawstydzona/y:

reklama
Zapominajko te twoje "urojenia" i ciągle myślenie że coś jednak nie tak to chyba normalne w ciąży ...chyba każda tak ma:tak:
Madziu wiem widziałam kiedyś tego tirka w biedronce ale to było dawno temu, ale by sie chłopak ucieszył :-D

Ostatnia edycja:
Wiecie co, my powiedzielismy najblizszym przyjaciolom tu w SE, i ja mojej bratowej. A cala rodzina jest w Pl teraz. Bo moj brat z bratowa i dziewczynami zbudowal dom i sie wyprowadzili. Moj ojciec kupil dom i go remontuje.. Wczoraj dzwonilam do babci, i mi babcia opowiada: ze siedzieli wszyscy u niej, przy jakies tam kawie.. No i moj tata pyta mojego brata: a Kaska kiedy to kolano bedzie miala operowane.. Na co moj brat, no jak, w ciazy:-o? ... I tym sposobem, dzieki mojej bratowej wlasciwie, bo tylko jej powiedzialam z rodziny, wiedza juz wszyscy... Nawet mnie to troche zdenerwowalo wczoraj. .:confused:

No wiesz... Wszyscy zwariowali z radosci.. Bo przeciez ja dzieci to juz mialam nie miec. W ostatniej chwili zdecydowali nie wycinac calej macicy, tak byly zle wyniki...
Ach, jak niefajnie pozbawili mnie satysfakcji ogladania ich min:p

Zapominajka pytałam kiedyś ją o te badania ale nie znalazła wskazań, więc odpuściłam....
moja kolezanka zrobiła i wyszło jej ponad normę, później kolejne badania, amniopunkcja i całą ciążę miała stresa......a maluch urodził się zdrowy...dlatego najbardziej obawiałam się tego stresu, oby niepotrzebnego....

i broń boże nie chciałam Ciebie jakoś zestresować dodatkowo

Kajka uuuuuuuuuuuu ale sie wygadali....ale pewnie nie wiedzieli że reszta nic nie wie....:sorry2:

Tygrysku jak zobaczę tirki to dam znać:tak:

ja ogarnęłam co nieco chałupkę i powoli szykuję się na wizytę...trzymajcie kciuki

Ale najlepsza moja babcia... Dzis rano odpalila swojego fiata punto i pojechala....do Lichenia:D...
W berecie napewno, ahahaha:-D..
Pewnie plyty przywiezie dvd nowe...

Teraz jak bylismy w lipcu, przyniosla z kosciola plyte dvd.. " Bo ksiadz Franciszek sprzedawal, z wizyty papieza w Gorzowie...." itd... A babcia musze wam powiedziec ma wszystkie nowoczesniejsze sprzety , typu dvd, kino dom, laptaka, smartphona.. cd w aucie.. Tylko nie umie ich uzywac. I slysze jak mowi o tym filmie dvd do Sebastiana: ale jak to, przeciez ksiadz Franciszek / guru/ mowil ze film trwa 120 minut, a to dopiero 60 i koniec? Na co Seba jej mowi: no tak, na to wyglada.. A nagle babcia, cala rozpromieniona wykrzykuje: ty gapo, przeciez na druga strone nie przelozyles:D;)....."
Myslalam, ze sie girami nakryje:-D...

Ostatnia edycja:
Madzienko powodzenia !!!
Kaja moja babcia pewnie zrobiłaby tak samo haha, kochane babcie.
Ale produkujecie.
Przypomniałam sobie że w niedziele dzień nauczyciela, więc dzisiaj trzeba kupic jakieś upominki dla Pań z przedszkola tymbardziej, że jestem z nich bardzo zadowolona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry