reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hejka

wżrło mi posta:crazy:.

My do dziadków sie szykujemy:eek:jak tu przezyć 3 dni u tesciów:crazy:jakies rady?:-D.

kaja no moje autko to juz pełnoletnie, tylko sie jakos zgubić ani posypać nie chce:-D,bo przeznaczone jest dla mnie do zajeżdzenia:-DDrugie mam obiecane od m z centralnym zamkiem, bo ja z lenistwa tych drzwi nie zamykam:-D.

Zapominajko spiochu:-D u nas te same życzenia, nadali by się:-Di tylko słysze ,, a miała mi mama zrobić,,:crazy:.

Tygrys no i co smaka mi zrobiłas na krokiety jak dla samej jednej nie opłaca sie robić:-D.

Miłego weekendy, my wracamy w pn, bo mamuska fryzjera zalicz i moze kosmetyczke, a napewno zakupy:-D

hejka

wżrło mi posta:crazy:.

My do dziadków sie szykujemy:eek:jak tu przezyć 3 dni u tesciów:crazy:jakies rady?:-D.

kaja no moje autko to juz pełnoletnie, tylko sie jakos zgubić ani posypać nie chce:-D,bo przeznaczone jest dla mnie do zajeżdzenia:-DDrugie mam obiecane od m z centralnym zamkiem, bo ja z lenistwa tych drzwi nie zamykam:-D.

Zapominajko spiochu:-D u nas te same życzenia, nadali by się:-Di tylko słysze ,, a miała mi mama zrobić,,:crazy:.

Tygrys no i co smaka mi zrobiłas na krokiety jak dla samej jednej nie opłaca sie robić:-D.

Miłego weekendy, my wracamy w pn, bo mamuska fryzjera zalicz i moze kosmetyczke, a napewno zakupy:-D

ahahahaha, super:-D

Anoli, Wy mieszkacie w samym G czy gdzies na obrzezach?

chce te buty, do slubu, w innych nie ide stylowi_pl_moda-damska_627787.jpg

Ostatnia edycja:
Anoli moich teściów zawsze alko pomagał mi znieść ;-)
Nie martw się moje auto też stare, ale jeździ i dopóki to się nie zmieni nie ma mowy o kupnie nowego.

Kaja ja bym nie uszła w takich butach. Moje nogi do glanów są przyzwyczajone :-D

Anoli moich teściów zawsze alko pomagał mi znieść ;-)
Nie martw się moje auto też stare, ale jeździ i dopóki to się nie zmieni nie ma mowy o kupnie nowego.

Kaja ja bym nie uszła w takich butach. Moje nogi do glanów są przyzwyczajone :-D

ja już w domu....pora wziąc się za obiadk...macie jakieś pomysły co moge dzisiaj ugotowac:sorry:

o mamo a co Ty robiłaś o 6 rano...

Anoli extra spazmina i dasz radę....udanego weekendu

Kaja w odkrytych butach do ślubu...:-D:-D:-Da te wszystkie zabobony???
hehehe nie żartuję sa piekne....

albo te albo takie..
a chociazbym miala wgryzac sie w tancu w tetnice szyjna meza, z bolu nog po godzinie, to bede to robic:-D

zabobony, Madziu, slub w lipcu biore, nie jestem zaboboniasta:szok::-D

szczęście przez nie ucieka:-D:-D:-D

Kajka ja żartuję....ale wiem że starsze pokolenie będzie gadac, a przynajmniej u mnie gadaliby oj na pewno....;-)

ee tam, niech sobie gadaja...chociaz ja mysle ze moje starsze pokolenie juz sie nauczylo, ze u mnie jak nie bedzie na odwrot to nie bedzie wcale:-D...mam czterech braci od robienia " jak trzeba"...i naprawde, cale zycie tak bylo, oni jak trzeba a ja jak nie wolno:szok::-D
wiec spoko:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry