reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej;
ja wczoraj padłam, bo mi było tak niedobrze. I jeszcze w nocy porcelanę przytulałam.

A to ciasto francuskie to takie z rulona, gotowe. W Lidlu widziałam gotowe kruche, na tej samej zasadzie i chyba też spróbuję przy okazji!

Pyciol ja palę, tzn. paliłam, bo teraz to nie... wiadomo.
A mam taką ochotę na wino, że szok. Na samą myśl się trzęsę jak alkoholiczka jakaś...

reklama
:Dhahahaha:D

Mój tez , dziwny jakis:D

Dobra, mam nadzieje ,ze Pyciolek juz w lesie od dawna, a reszta wstawac moze juz, pobudka, dzien jak codzien, za robote sie brac jakas:D..

Witamy z deszczolandii i z pracy:-)..
Chyba sie przelece po hotelu i pobudke zrobie, niech wstają, a co;-)
Nici z lasu cholibka :crazy: bom zalana po pachy normalnie :crazy: dwa miechy ze mnie wychodzą jak nic :eek: i do tego ból, każdej kosteczki w moim ciele, a kręgosłup to wrak normalnie...tego jeszcze nie grali :baffled:

Więc sorry Kajak ale dzisiaj musiałam wziąć l4, nie podołałam sprawie :-D
Dziecko wstało o 6 :eek: ale tata się zlitował i poszli się bawić. a ja,mła, księżniczka wstałam o 9,30. śniadanko gotowe było. :zawstydzona/y: i potem chłopy stwierdzili,że sami odą do Kościółka, ja mam odpoczywać :szok: Co to oni ode mnie chcą,że tak pałają dobrocią :szok: strach się bać. Chyba to w podzięce za wczoraj ,że mieli godzinę dłużej wychodnego :-D. Potem ma wrócić o zrobić obiadek. żyć nie umierać.

A ja paliłam sobie ,ale tak czasami powiedzmy,że popalałam,szczególnie do piwka. Teraz nie paliłam 2 tygodnie,wiadomo. I wczoraj zapaliłam. Nie wypaliłam całego, i nie smakował w ogóle. I dobrze.

Hej;
ja wczoraj padłam, bo mi było tak niedobrze. I jeszcze w nocy porcelanę przytulałam.

A to ciasto francuskie to takie z rulona, gotowe. W Lidlu widziałam gotowe kruche, na tej samej zasadzie i chyba też spróbuję przy okazji!

Pyciol ja palę, tzn. paliłam, bo teraz to nie... wiadomo.
A mam taką ochotę na wino, że szok. Na samą myśl się trzęsę jak alkoholiczka jakaś...

Dobra, masz L4, spoko:-D..
A za tą dodatkową godzinę to musza Twojej wspólniczce równiez podziekowac:-D ...
Pyciol, ja juz nas widze na jachcie za milion dolarów masowane olejem kokosowym...:-D, jest taki?
A tak w ogole, to jestem tak styrana jak gumiaki rolnika... Nic nie kumam dzisiaj w tej pracy..

Dobra, masz L4, spoko:-D..
A za tą dodatkową godzinę to musza Twojej wspólniczce równiez podziekowac:-D ...
Pyciol, ja juz nas widze na jachcie za milion dolarów masowane olejem kokosowym...:-D, jest taki?
A tak w ogole, to jestem tak styrana jak gumiaki rolnika... Nic nie kumam dzisiaj w tej pracy..

Nawet jak takiego ni mo , to my go opatentujemy :-D i kolejne bańki co miesiąc na konto będą wpadać.:-D
A ja za to się czuję jak babcia 200 letnia, z reumatyzmem i innymi takimi.

Nie mam planu na dzisiaj, a Wy ? Co by tu robić by w domu nie zdziczeć i żeby dziecię się nie zamuliło jak matka :baffled:

Co chcesz za tą godzinkę ? :)

Ach... Uwazaj teraz bo bede punkty zbierac i wazelinic na maksa:
Siadaj w ogole!
Me zyczenie jest nastepujące:
Maly ma byc grzeczny dla mamusi. A duzy ma ugotowac obiad, sprzątnąc chalupe, zrobic masaz stóp i zbierac sily na maraton ku dwom krechom..

Siadaj w ogole!
Maly ma byc grzeczny dla mamusi. A duzy ma ugotowac obiad, sprzątnąc chalupe, zrobic masaz stóp i zbierac sily na maraton ku dwom krechom..
:-D:-D z małym sobie porozmawiam może to coś da. A duzy obiad ma już wymuślony więc machnie, posprzatać nie trzeba bo wczoraj było glancowane błysk. Masaż stóp odbębni. Siły też zbiera :-D juz mi rano powiedział,że jak teraz nadrabiam dwie, to dwa tygodnie z du.y :-D. Może po takim odstępie, jego przyjaciele będą sprawniejsi w działaniu. ?:eek::-D

Siadaj w ogole!
:-D:-D z małym sobie porozmawiam może to coś da. A duzy obiad ma już wymuślony więc machnie, posprzatać nie trzeba bo wczoraj było glancowane błysk. Masaż stóp odbębni. Siły też zbiera :-D juz mi rano powiedział,że jak teraz nadrabiam dwie, to dwa tygodnie z du.y :-D. Może po takim odstępie, jego przyjaciele będą sprawniejsi w działaniu. ?:eek::-D

Jego przyjaciele, ahahaha:-D.. Wywalilam sie:-D..
Moze nie bedzie tak zle, moze szybciej. Czekaj. Zaraz do babci pyrkne niech da tam sie wstawi:-D ..

Dobrze, dobrze..Co to ja mialam..
ZAPOMINAJKO, podziwiam, ja mam tak wywalone na wszystko, ale nie dlatego, ze chce. Ja po prostu po calym dniu w pracy juz nie mam mocy kiwnac palcem. W jakims tam przyplywie cos czasem ugotuje. Ale to raczej rzadko. Z pracy przynosze, bo przeciez u nas restaur w hotelu na 400 osob..mamy tu takiego Gordona prywatnego, co Marysie oszukuje na maksa, jego kotlet mielony jest tak nafaszerowany warzywami, ze dziec nie cyka co je:-D.. A jak jej dorzuci kredki albo balona, to Maria i kalafiora zje..

reklama
Żeby moi sami obiad robili...
Ja jestem za gosposię u siebie w domu :-(

nie daj się Zapominajko, pora to zmienić. Ja to znowu czasami się czuje jak w szarej du..e :-D Mój chyba częściej pichci niz ja. Jak jakieś imprezy,urodziny,to też On. :zawstydzona/y:Ja wtedy sprzątam, on gotuje :-p

Jego przyjaciele, ahahaha:-D.. Wywalilam sie:-D..
Moze nie bedzie tak zle, moze szybciej. Czekaj. Zaraz do babci pyrkne niech da tam sie wstawi:-D ..

Dobrze, dobrze..Co to ja mialam..
ZAPOMINAJKO, podziwiam, ja mam tak wywalone na wszystko, ale nie dlatego, ze chce. Ja po prostu po calym dniu w pracy juz nie mam mocy kiwnac palcem. W jakims tam przyplywie cos czasem ugotuje. Ale to raczej rzadko. Z pracy przynosze, bo przeciez u nas restaur w hotelu na 400 osob..mamy tu takiego Gordona prywatnego, co Marysie oszukuje na maksa, jego kotlet mielony jest tak nafaszerowany warzywami, ze dziec nie cyka co je:-D.. A jak jej dorzuci kredki albo balona, to Maria i kalafiora zje..

Co babcia na to ? jakies wieści ?
Kaja jak bym miała możliwość to też bym targała do domu.
oooo proszę jakie podejście do dziecia ma :-D Marysia często u Ciebie w pracy jest ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry