reklama

Grudniowe mamusie 2008

No powariowały babsztyle jedne...:-D z kasy chcą oskubać biedną studentkę:szok::eek:
ja kurtkę kupiłam w piątek dziabongi jedne ale stwierdziłam ,że jest do bani i ją dzisiaj oddałam :eek: ja rozumiem jakbym miała ją conajmniej do szafy schować bo taki kaprys :-D
umówmy się tak, jak wyjdzie z MBŁ to wtedy Wam dorzuce...tzn Tobie Agaciu...bo przecież Kajak to mój wspólnik , i nie dam się tak oskubać :-D

ahahahhahahahaha:-D PYCIOL, widze Cie i od razu jakosc mojego zycia ulega drastycznej poprawie:-D

Moj kochany, jezu jaki on jest kochany tak w ogole i mnie znosi, poszedl spatki, jutro rano oni ruszaja do obowiazkow a ja sie bede wylegiwac do poludnia;-)

a Lejdis w tv..

o ludu, wlasnie przeczytalam artykul na temat latania samolotem w ciazy...w paranoje mozna popasc doslownie, promieniowanie , na lotnisku, od urzadzen kontrolnych...o jaaaaaa, co za ...:oo:

Ostatnia edycja:
reklama
ahahahhahahahaha:-D PYCIOL, widze Cie i od razu jakosc mojego zycia ulega drastycznej poprawie:-D

Moj kochany, jezu jaki on jest kochany tak w ogole i mnie znosi, poszedl spatki, jutro rano oni ruszaja do obowiazkow a ja sie bede wylegiwac do poludnia;-)

a Lejdis w tv..

Cieszę się ,że sama myśl o mnie poprawia Ci niesamowicie humorek :eek: jakkolwiek to nie zabrzmi:-D
Rozumiem ,że ,Marysia zostanie zawieziona do przedszkola przez Twojego sexy S ?;-)
Wyleguj,wyleguj tylko nie zapomnij,że my już schadzkę zaczynamy od 7, sama nas przez weekend do Tego przyzwyczaiłaś :growl::-D:-D

Cieszę się ,że sama myśl o mnie poprawia Ci niesamowicie humorek :eek: jakkolwiek to nie zabrzmi:-D
Rozumiem ,że ,Marysia zostanie zawieziona do przedszkola przez Twojego sexy S ?;-)
Wyleguj,wyleguj tylko nie zapomnij,że my już schadzkę zaczynamy od 7, sama nas przez weekend do Tego przyzwyczaiłaś :growl::-D:-D

a no:-D, przedszkole pod nosem to nawet nie musza daleko jechac, ale ma dvd w zaglowku u niego w aucie i na moje sie wypiela delikatnie mowiac:szok:

w ogole ide jutro do fryzjera, musze cos z soba zrobic bo normalnie nie moge juz patrzec, chociaz boki podetne, a ta grzywke bede dalej cierpliwie zapuszczac...i niech mi mozg wymasuje i dopiesci , moze mi sie podejscie do zycia poprawi..

zjadlam omleta i wyladowal w kiblu:eek:

Kajka drogą dedykcji i redukcji niesmiało stwierdzam,że skoro masz i przedszkole pod nosem to znaczy,że i pracę również.;-)
Narzeczony wyjezdża gdzieś jutro czy będzie teraz na miejscu ?
oj przesrane macie z tymi haftami :baffled: kiedy Kajak Ci się zaczęły ? A Tobie Zapominajko ?
dzieć mój jutro zostaje w domu, ze mną :szok: już się boję :szok::-D zasmarkał się coś na cacy :eek:
Kajka masz jakieś aktualne zdjęcie tej grzywki ?:)

No na jesień. To nie są buty na zimę :tak:
mi się podobaja te najprosztsze. nie te lniane, nie te z dziurami :)
szukam czegoś podobnnego :)
i jeszcze te mi się podobają chyba...kozaki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
tylko kolor wolałabym taki rudo-brązowy

teraz dojrzałam ,że te klasyczne tez mają dziurki...to chodzi mi o te z mniejszymi dziurkami...

a gdzie kajak i Zapo? dobra, czekam na reklamę to wrócicie ;p

Agacia wygoń męża na piwo do kolegi :) hahhah

Ostatnia edycja:
jestem, jestem, tylko zamulilam na maksa...nie mam, ale mam takie wlosy jak na awatarze, a chcialabym miec cos takiego na ten slub...myslalam dlugie, ale kolezanka mi pojechala: badz orginalna, co to kurka komunia, to papiloty sobie jeszcze nakrec...:szok::-D..

i stwierdzilam ze racja, mi dobrze w sumie w krotkich..

PYCIOL, fajne kozaczki, uwielbiam oficerki w kazdym tego slowa znaczeniu..

no, do robola mam 10 minut z buta..

a S chyba w srode wyjezdza, buuuu

Załączniki

• fryzura-10333.png
    fryzura-10333.png
    37,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
fajna fryzurka,,,,,taka ostra :-Dw sam raz na noc poślubną :-p:-D
a powiedz mi kochana jeszcze jedną rzecz...rodzisz w połowie maja a hajtasz się kiedy dokładnie ? jakoś w lipcu co? tzn,że masz 2 miechy na rekonwalescencję ? :szok::-D ja bym się nie wyrobiła :eek: do tej pory nie zdarzyłam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry