reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no, lazienka po prostu na maksa

PYCIOL, my nie bedziemy milionerkami tylko multimilionerkami:szok::-D

Pyciol sie poszedl upic z wrazenia:-D

Ach dziewczynki, swiat zwariowal;-)

CYPRYS, fajnie , ze jestes..
ZAPO, wybralas buty?

Kaja gratulejszyn blizniaczków:-):-):-) ale się dzieje.
Co do butów to ja Wam kobitki nie doradzę,bo jeśli pokażę Wam co mi się podoba to mnie wyśmiejecie:zawstydzona/y::szok:
Madziu gratulacje dziewczynki;-) wyprawkę już masz jakby co;-)

Byłam dzisiaj na ostatniej rozmowie w spr pracy, jutro w końcu składam wypowiedzenie i spadam stąd gdzie pieprz rosnie:no:

Nic mi się nie chce ostatnio kobitki, dupa mi rośnie i tracę nad nią panowanie:zawstydzona/y::-D

Kankiya pokazuj co ci się podoba. Ja buty wybrałam, ale w bólach :-D
Trzymam kciuki za te rozmowy!!!

Kaja musisz sobie podpis z okruszku na okruszki zmienić :laugh2:
No chyba nie zasnę z wrażenia. Dostałas jakieś foto tych dwóch człowieków?

pewnie bym dostala jakbym poprosila, ale z wrazenia tego nie zrobilam, wylazac na nogach z waty...
no, faktycznie, musze zmienic suwak:szok:

aj dziewczynki, jak dobrze, ze jestescie, tak twardo nogami na ziemii, bo ja to nie moge sie jeszcze ogarnac..
a tamten to juz w ogole, droge do domu zgubil, do kina poszli na zolwika samyego..

Marys nie chciala miec ani siostrzyczki ani braciszka...no to sie zdziwi jak dostanie dubla:-D

KANKIJA, no pokaz co tam ci sie podoba bom ciekawa
CYPRYS, masz tam na gorze, jak piszesz posta masz: wstaw zdjecie, insert image i wstaw film

WROCILYSMY :) noski troszke zmarzniete, ale za to dotlenione i mam nadzieje- jezeli chodzi o Mari.....troszke zmeczone, bo prznajmniej nie bedzie marudzic :P

Kajaczku, ale by byla beka jakby byl chlopiec i dziewczynka.... kurcze nie ogarnęłam tego wróżbami:p hahhaha
Maryski reakcji tez jestem ciekawa.... zwariuje nie mniej jak Ty:-p
I tak sobie mysle ,ze cholerka nie bylabys soba jakbys nas czyms nie zaskoczyla:) hahahaha kochana nasza:*

Kankyia dawasz te fotki.....ale raz..............!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry