Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przesyłam Wam link z Apteki dbam o zdrowie. Ponoć niektóre produkty zamawiając przez internet są duuuzzzo tańsze niż kupując w aptece. Po zamówieniu ma się je do odebrania średnio na drugi dzień w tej właśnie aptece. Chce porobić jakieś zakupki na jesienne choróbska i zimowe. Zbadajcie sprawę i potwierdźcie czy faktiko tak jest
kajak trzymam kciukasy
a to link :
Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki
I ja sie witamU nas tez paskudnie, calem 8 st pokazywal mi termomentr jak jechalam po Filipa do przedszkola no i leje oczywiscie
U nas z jedzeniem ogolnie jest nie najgorzej. Zuzia jest wszystko oprocz golabkow (to jedyna rzecz, ktorej nie lubi) i dlatego tak dobrze wyglada. A Fifi czasem wydziwia wlasnie z warzywami, nie lubi grzybow i w zupie koperku lub pietruszki, ale tak w sumie to wszystko je. Najgorszy pod wzgedem jedzenia jest moj mazMowie Wam miec takiego marudnego chlopa to masakra
Kaja 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Zreszta musi byc
Pyciolku no w koncu doczekalam sie odpowiedziA juz mialam Ci paluszkiem kiwnac;-) Musimy tylko ustalic gdzie, biorac pod uwage pogode aktualna najlepiej u mnie lub u Ciebie. Mi pasuja obie opcje. No i oczywiscie pogodzic to wszystko z Twoja praca, bo jak dla mnie kazdy dzien i kazda pora jest dobra
My dzialke dostalimy za darmo i dlatego zrezygnowalismy z budowy pod Opolem. Teraz troche zaluje, bo miasto jest zupelnie nierozwojowe, z praca jest naprawde lipa:-( Mamy prawie 30 arow.
I kochane mam taki problem z moim Fifim. POpuszcza caly czas w majtki. Trwa to juz od jakiegos czasu i sa okresy spokoju, a pozniej znow sie zaczyna. Chodzi normalnie siusiu, a w miedzy czasie ciagle popuszcza. Juz nie ma sil czasem, wiecznie mokre i smierdzace spodnie i majtki. Nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym isc. Moze macie jakies pomysly?
A z zabawniejszych historii. Zapomnialam dac mu dzisiaj spodnie do przebrania, przychodze po niego, a on biega w rozowych leginsach![]()
A co do popuszczania-nie pomogę, bo u nas nie ma takiego problemu. Myślę, że powinnaś to skonsultować z pediatrą.Facet w rajtuzach
Asiulka ja bym mu dała jeszcze spokój z popuszczaniem. Iggiemu też się zdarza. Jest tak zajęty zabawą, że nie ma czasu i wiadomo.
Ale jeśli cię to martwi przy okazji powiedz rodzinnemu, na pewno coś wymyśli.
Laski upatrzyłam sobie buty i nie umiem się zdecydować:
1. 988-130 MILITARY WORKER BLACK 40 (2714831258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. X H1 MILITARNE WORKER 's boots sztyblety camel 40 (2700601898) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. SZTYBLETY GLANY WORKER MILITARNE ROZM *40* (2707486097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. 988-129 MILITARY WORKER BLACK 39 (2714789437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pomocy
Kaja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Trzymajcie sie.. Musialam troche ochlonąc. Krwawienie z rany pooperacyjnej. Niegrozne. Zrobila usg. Serduszka jak mlot. 2.5 cm wzrostu. Dwoje dzieci.
GRATULACJE!!!!
I mówię Wam, jak fajnie wyglada, jak ich karmi piersiami jednocześnie