reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ZAPOMINAJKO, ciesze sie ze Ci humor poprawiam:-D..

teraz to juz naprawde nie wiem czy nie przelozyc tego slubu, z jednym sie zastanawialam czy wyrobie, a z dwojka:szok:...trojka:szok:
o ludzie, toz to juz rodzina wielodzietna jest normalnie:szok:

Kaja spokojnie. ty taka szczuplutka jesteś. No i z bliźniakami to chyba cc będziesz miała.
Na ślub nianię weźmiesz, ulokujesz w leśniczówce i będzie pod ręką w razie co :tak::tak:
Dasz radę.

przesyłam Wam link z Apteki dbam o zdrowie. Ponoć niektóre produkty zamawiając przez internet są duuuzzzo tańsze niż kupując w aptece. Po zamówieniu ma się je do odebrania średnio na drugi dzień w tej właśnie aptece. Chce porobić jakieś zakupki na jesienne choróbska i zimowe. Zbadajcie sprawę i potwierdźcie czy faktiko tak jest :cool:

kajak trzymam kciukasy :tak:

a to link :
Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki

Jest taniej-sprawdziłam :-)

I ja sie witam:tak: U nas tez paskudnie, calem 8 st pokazywal mi termomentr jak jechalam po Filipa do przedszkola no i leje oczywiscie:wściekła/y:

U nas z jedzeniem ogolnie jest nie najgorzej. Zuzia jest wszystko oprocz golabkow (to jedyna rzecz, ktorej nie lubi) i dlatego tak dobrze wyglada. A Fifi czasem wydziwia wlasnie z warzywami, nie lubi grzybow i w zupie koperku lub pietruszki, ale tak w sumie to wszystko je. Najgorszy pod wzgedem jedzenia jest moj maz:sorry: Mowie Wam miec takiego marudnego chlopa to masakra:wściekła/y:

Kaja 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Zreszta musi byc:tak:

Pyciolku no w koncu doczekalam sie odpowiedzi:-p A juz mialam Ci paluszkiem kiwnac;-) Musimy tylko ustalic gdzie, biorac pod uwage pogode aktualna najlepiej u mnie lub u Ciebie. Mi pasuja obie opcje. No i oczywiscie pogodzic to wszystko z Twoja praca, bo jak dla mnie kazdy dzien i kazda pora jest dobra:tak:

My dzialke dostalimy za darmo i dlatego zrezygnowalismy z budowy pod Opolem. Teraz troche zaluje, bo miasto jest zupelnie nierozwojowe, z praca jest naprawde lipa:-( Mamy prawie 30 arow.

I kochane mam taki problem z moim Fifim. POpuszcza caly czas w majtki. Trwa to juz od jakiegos czasu i sa okresy spokoju, a pozniej znow sie zaczyna. Chodzi normalnie siusiu, a w miedzy czasie ciagle popuszcza. Juz nie ma sil czasem, wiecznie mokre i smierdzace spodnie i majtki. Nawet nie wiem do jakiego lekarza z tym isc. Moze macie jakies pomysly?
A z zabawniejszych historii. Zapomnialam dac mu dzisiaj spodnie do przebrania, przychodze po niego, a on biega w rozowych leginsach:-D

Ale sie uśmiałam z tych leginsów :-D A co do popuszczania-nie pomogę, bo u nas nie ma takiego problemu. Myślę, że powinnaś to skonsultować z pediatrą.

Cyba 3... A na co się w końcu zdecydowałaś?

Trzymajcie sie.. Musialam troche ochlonąc. Krwawienie z rany pooperacyjnej. Niegrozne. Zrobila usg. Serduszka jak mlot. 2.5 cm wzrostu. Dwoje dzieci.

AAAAAAAAAAAAA!!!!!! Zwariowałam ze szczęścia i chyba sobie wypiję dzisiaj za te Twoje Maluszki :-D GRATULACJE!!!!
Mam taka koleżankę z liceum, jedynaczka, co to chciała mieć jedno dziecko. I zaliczyli wpadkę, jak Mała miała rok. Okazało sie, że bliźniaki-chłopaki. I teraz jak ją odwiedzam, to mogę wyjść dopiero po kąpaniu dzieci-każda para rąk przydaje im się do pomocy :-D I mówię Wam, jak fajnie wyglada, jak ich karmi piersiami jednocześnie :szok::-D
Kaja, a gdzie Wy macie to wesele? W Zamościu?

U nas niestety choróbska ciąg dalszy. Maks to już choruje od miesiąca, a od 10 dni ma codziennie gorączkę, z przerwą dwudniową. Dziś miał 39,5... JUż nie wyrabiam normalnie. A do lekarza chodze co drugi dzień. Coś czuję, że jutro skończy się na atybiotykach :-(

VIVE, nie, pod gorzowem, tu w moich stronach..

ach, jak fajnie , ze jestescie, bo powiedzialam mojej tesciowej, to nie, absolutnie zadnego slubu w tym terminie, ze niska masa urodzeniowa, ze inkubatory, ze niedorozwoj jelit:szok:

lo matko:crazy:

ZAPOMINAJKO, fajne te buty, sama bym sobie takie machnela chetnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry