tygrysek82
Fanka BB :)
Poukładać CIASNO na brytfance![]()
Patrzcie Agacia od razu poprawnie przeczytała, kujonka jedna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poukładać CIASNO na brytfance![]()

ona chciała się podlizać, bo wie ,że Kajka paczkę z ciuchami ze Szwecji wysyła![]()

ona chciała się podlizać, bo wie ,że Kajka paczkę z ciuchami ze Szwecji wysyła![]()
o kurde faktycznie
nie damy się Pyciol!!! dary dla biednych prosto ze Szwecji są nasze!!!!

w tym przypadku może być wyjątek Kajka 
Kochana pasuje jak najbrdziej, ale nie wczesniej niz 14-15, bo musze to pierogi ulepic i chociaz odkurzyc. Bo przeciez razem nie bedziemy siedziec i lepic pierogow. Filipa odbieram o 12.30. Takze jesli taka godzina Ci pasuje to zapraszam
Kajka ja mam nadzieje ze Ty sprawiedliwa jestes.. bo to my z Tygrysem byłyśmy pierwsze
czy ja pisałam powyzej ,że się szybko nie obrażam ???w tym przypadku może być wyjątek Kajka
![]()

Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agacio kurde faktycznie
nie damy się Pyciol!!! dary dla biednych prosto ze Szwecji są nasze!!!!

Kajka ja mam nadzieje ze Ty sprawiedliwa jestes.. bo to my z Tygrysem byłyśmy pierwsze
czy ja pisałam powyzej ,że się szybko nie obrażam ???w tym przypadku może być wyjątek Kajka
![]()
PYCIOL, ty sie na mnie nie obrazaj jak nie chcesz zeby moj swiat runal w gruzach...chyba nie chcesz brac na siebie takiej odpowiedzialnosci co
zycie trzech osob w twoich rekach![]()