reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pyciolku ale ja mam naprawde brudno:zawstydzona/y: Kochana pasuje jak najbrdziej, ale nie wczesniej niz 14-15, bo musze to pierogi ulepic i chociaz odkurzyc. Bo przeciez razem nie bedziemy siedziec i lepic pierogow. Filipa odbieram o 12.30. Takze jesli taka godzina Ci pasuje to zapraszam:tak:

Kajka ja mam nadzieje ze Ty sprawiedliwa jestes.. bo to my z Tygrysem byłyśmy pierwsze :szok::-D

czy ja pisałam powyzej ,że się szybko nie obrażam ???:confused2: w tym przypadku może być wyjątek Kajka :-D

PYCIOL, ty sie na mnie nie obrazaj jak nie chcesz zeby moj swiat runal w gruzach...chyba nie chcesz brac na siebie takiej odpowiedzialnosci co:szok:
zycie trzech osob w twoich rekach:-D

ona chciała się podlizać, bo wie ,że Kajka paczkę z ciuchami ze Szwecji wysyła :eek::confused2::-D:-D

o kurde faktycznie:crazy:
nie damy się Pyciol!!! dary dla biednych prosto ze Szwecji są nasze!!!!
Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agaci :eek:

Ale kaja obiecała Wam ta paczkę przed tym jak się dowiedziała , że jest ich 3 w 1 czy po tym :szok:
Bo czasami może z paczki nici.

reklama
Kajka ja mam nadzieje ze Ty sprawiedliwa jestes.. bo to my z Tygrysem byłyśmy pierwsze :szok::-D

czy ja pisałam powyzej ,że się szybko nie obrażam ???:confused2: w tym przypadku może być wyjątek Kajka :-D

PYCIOL, ty sie na mnie nie obrazaj jak nie chcesz zeby moj swiat runal w gruzach...chyba nie chcesz brac na siebie takiej odpowiedzialnosci co:szok:
zycie trzech osob w twoich rekach:-D

uffff czyli te dary sa nasze:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry