• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pyciolku ale ja mam naprawde brudno:zawstydzona/y: Kochana pasuje jak najbrdziej, ale nie wczesniej niz 14-15, bo musze to pierogi ulepic i chociaz odkurzyc. Bo przeciez razem nie bedziemy siedziec i lepic pierogow. Filipa odbieram o 12.30. Takze jesli taka godzina Ci pasuje to zapraszam:tak:

spoko ja i tak bym wcześniej nie dotarła :-D
mogę przyjechać, ale żebyś nie była wściekła na mnie. nie no serio, konkretnie dzisiaj czy kiedy indziej !!!?;-)

PYCIOL, ty sie na mnie nie obrazaj jak nie chcesz zeby moj swiat runal w gruzach...chyba nie chcesz brac na siebie takiej odpowiedzialnosci co:szok:
zycie trzech osob w twoich rekach:-D

będzie ok, jak te ciuchy trafią do mnie i do rak Tygrysa również...:crazy::-D
Agacia cwaniakuje coś ostatnio :-D

Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agaci :eek:

Ale kaja obiecała Wam ta paczkę przed tym jak się dowiedziała , że jest ich 3 w 1 czy po tym :szok:
Bo czasami może z paczki nici.

przed a co ?
Ty juz nic nie kombinuj :eek:

ta biedna tak jasne tyle plaszczy ma na zime i buty sobie nowe kupuje ja nie wiem co za rozrzutność :eek::no: do tego biznes prowadzi i ona tutaj pisze że biedna:baffled::szok:

No rozgryzła mnie :baffled:

spoko ja i tak bym wcześniej nie dotarła :-D
mogę przyjechać, ale żebyś nie była wściekła na mnie. nie no serio, konkretnie dzisiaj czy kiedy indziej !!!?;-)

będzie ok, jak te ciuchy trafią do mnie i do rak Tygrysa również...:crazy::-D
Agacia cwaniakuje coś ostatnio :-D

No rozgryzła mnie :baffled:

przed a co ?
Ty juz nic nie kombinuj :eek:

posikam się normalnie przez Was dzisiaj baby:-D:-D
moje zycie znow nabrało sensu gdy wrocilam na BB:-D:-D

Pyciolku jakbym miala byc wsciekla to bym Cie nie zapraszala. To 15 to mysle, ze sie spokojnie ze wszystkim uwine. W takim razie widzimy sie dzisiaj:tak: Teraz uciekam po Fifka, a jak wroce to jeszcze sie ugadamy i podam Ci swoj nr.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry