tygrysek82
Fanka BB :)
Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agaci![]()
ta biedna tak jasne tyle plaszczy ma na zime i buty sobie nowe kupuje ja nie wiem co za rozrzutność

do tego biznes prowadzi i ona tutaj pisze że biedna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agaci![]()

do tego biznes prowadzi i ona tutaj pisze że biedna

Pyciolku ale ja mam naprawde brudnoKochana pasuje jak najbrdziej, ale nie wczesniej niz 14-15, bo musze to pierogi ulepic i chociaz odkurzyc. Bo przeciez razem nie bedziemy siedziec i lepic pierogow. Filipa odbieram o 12.30. Takze jesli taka godzina Ci pasuje to zapraszam
![]()

PYCIOL, ty sie na mnie nie obrazaj jak nie chcesz zeby moj swiat runal w gruzach...chyba nie chcesz brac na siebie takiej odpowiedzialnosci co
zycie trzech osob w twoich rekach![]()

ta biedna tak jasne tyle plaszczy ma na zime i buty sobie nowe kupuje ja nie wiem co za rozrzutnośćdo tego biznes prowadzi i ona tutaj pisze że biedna
![]()

Oj tam oj tam .... może cos się skapnie dla biednej Agaci
Ale kaja obiecała Wam ta paczkę przed tym jak się dowiedziała , że jest ich 3 w 1 czy po tym![]()
Bo czasami może z paczki nici.

ta biedna tak jasne tyle plaszczy ma na zime i buty sobie nowe kupuje ja nie wiem co za rozrzutnośćdo tego biznes prowadzi i ona tutaj pisze że biedna
![]()
No rozgryzła mnie![]()
spoko ja i tak bym wcześniej nie dotarła
mogę przyjechać, ale żebyś nie była wściekła na mnie. nie no serio, konkretnie dzisiaj czy kiedy indziej !!!?;-)
będzie ok, jak te ciuchy trafią do mnie i do rak Tygrysa również...
Agacia cwaniakuje coś ostatnio![]()
No rozgryzła mnie![]()
przed a co ?
Ty juz nic nie kombinuj![]()

posikam się normalnie przez Was dzisiaj baby
moje zycie znow nabrało sensu gdy wrocilam na BB![]()

Ty to lepiej rób te pierogi, bo Szwecja na nie czekaposikam się normalnie przez Was dzisiaj baby
moje zycie znow nabrało sensu gdy wrocilam na BB![]()

Pyciolku jakbym miala byc wsciekla to bym Cie nie zapraszala. To 15 to mysle, ze sie spokojnie ze wszystkim uwine. W takim razie widzimy sie dzisiajTeraz uciekam po Fifka, a jak wroce to jeszcze sie ugadamy i podam Ci swoj nr.
nie potrzebnie tyleeee zwlekałaś
mam nadzieje,że przez to spóźnienie zmarch nie dostałaś....ale bys sobie w brodę pluła![]()

Ty to lepiej rób te pierogi, bo Szwecja na nie czeka![]()
:-)