pyciolek87
Mama Alexa:*
Pyciolku aż wstyd się przyznaćprawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki
do tego dużo ruchu i seksu
![]()
choć na odpowiedni wątek,bo zaraz szeryf nas ścignie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pyciolku aż wstyd się przyznaćprawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki
do tego dużo ruchu i seksu
![]()

Zobaczymy co Kankiya powieże tylko łapką
![]()
kinkiya zaraz wyleci ze sprzętem o którym my pewnie pojęcia nie mamy, a już na pewno ja , nie wiem jak Wyaż się boję
Nie mogę się doczekać aż przyjdzie
![]()

no aż strach się bać
ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji
Za to bieganie w lateksach coś jej się należy
:-)no aż strach się bać
ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji
Za to bieganie w lateksach coś jej się należy
:-)

Kinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję![]()
Moje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę

No o tych butach pomyślałam właśnieMoje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę
Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach

Co będziesz robiła z Maksem w trakcie pracy?
Moja teściowa która defakto nigdy nawet piwa nie wypila twierdzi, że normalny i zdrowy chłop to musi się napić

przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie 

Kokusiuprzez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie
![]()

ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała
:-)