reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D

ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie :-D
i ii iiii i w ogóle dużo potrafię :-)

a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D

ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie :-D

loooo matko, chyba pomylilam fora:szok::-D

niegrzeczne dziewczynki;-):-D

Cypryśka jak dla mnie nadajesz się idealnie;-) Tylko nie wiem czy nie poczekać na tą apelację bo ciekawam co kryje to pudełko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wróciłyśmy od lekarza i trochę się podłamałam:-( ale nie będę smęcić, głowa do góry, pierś do przodu i damy radę żeby nie wiem co:tak::tak::tak:

juz oglądam, gadają i gadają. :-D

HMMMM nie wiem jak zacząć, ale czy ja tez mogę dołączyć do trójcy,która lubi dostać po tyłku...?:-D Chyba,że za tłoczno tam będzie :szok::-D

Zapominajko jak się czujesz ?

Kajka wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolek dawasz:)))))) im wiecej tym lepiej:*
w takim przypadku, to nic innego jak nie odmawiać :cool2: słuchajcie jak to zaszczytnie brzmi: JESTEM W CZWÓRCE LASEK, KTÓRE UWIELBIAJĄ DOSTAWAĆ PO DUPIE :-D Jestem z siebie dumna, to najlepsza organizacja do jakiej kiedykolwiek przystapiłam :-D:szok:
hahhahaahah moja jedyna, ale jaka specjalistyczna:p hahaha
Może jakąś fundację powinnyście założyć :-D Rozpowszechniać ideę, opłaty członkowskie zbierać itp!

A ja się czuję ok, nie wymiotowałam od 3 dni :tak:
Zapominajko bardzo sie ciesz ,ze sie lepiej kochana czujesz:**** oby juz tak zostalo:)
Zapominajko gratulacje :-) 3 dni też białego ucha to dużo:-) :tak:

a tam z fundacją to za dużo zachodu i papierów ;-)lepiej stowarzyszenie:tak: ale to 15 członków potrzeba:-D:-D
mysle ,ze z tymi "czlonkami" tez da sie cosik zalatwic:p hahahhaha
Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D

Oj Zapominajko ja próbowałam i próbowałam i zrezygnowalam......szkoda mi tych ludzi, ktrozy musieli na to patrzec:p hahaha

Cyprys dajesz tez .....ale ja rowniez mysle,ze bedziesz musiala nam zdradzic talejmnice zielonego pudeleczka:p

Pyciolku ja Ci radze panowac nad postami..... bo ja widze mine Zapominajki tak :wściekła/y: :p hahahah

Kajaczku
babusia wymiata....:)

Kokusia ,a co Ci tez lekarz powiedzial????

A tak poza tym to dzien dobry kochane:))))
Kurcze Was nadrobic to szalenstwo jakies..... i zapewne zanim odpisze to juz 300stron wiecej bedzie:p

A i chcialam szanownie zauwazyc ,ze pierwsza ujawnilam klepanie w pupusie.....wiec jakis procent wplywow takzwe mi sie nalezy :p.... ale wiadomo ,ze Kankiya prezeska, co do tego nie mam zastrzezen:p hahahaahah

A u nas dzisiaj troszke soneczka, troszke chmurek ,ale zimno....moj mis chpodzi do pracki na 7 konczy po 22 i jest przed 23 w domu....zajedzie sie chlopina......moj mezus kochaniutki....:zawstydzona/y:
A poza tym sie troszku zdolowalam wczoraj / coz za nowosc w ostatnim czasie/ bo weszlam na stronke Imigration Canada i na informacje o naszym programie, na ktorym skladalismy papiery i przedluzyli czas oczekiwania na "zabranie sie za papiery" z 20 miesiecy na 30-42 :szok::szok::szok: to ja tu zdarze jerszcze 3 dzieci urodzic coanjmmniej.....

zwariowalam do reszty;;;;;;

KOchane dziekuej Wam tez za mile slowa ....dodajecie mi otuchy i wsparcia- i mysle ,ze nawet nie wiecie jak duzo to dla mnie znaczy i o ile mi lzej....naprawde bardzo mocko Wam dziekuje:****

reklama
HELLO ZBOCZUCHY:-)
O MATKO ILE MNIE OMINEŁO:szok::-D:-D
wszystko przez mojego B, pół dnia dziś przez niego przeryczałam- tak mnie podkurzył na maxa:wściekła/y: latexów ani dupy przez rok chyba nie zobaczy:no::wściekła/y:

idę czytać dalej, bo już mi humor poprawiłyście nominacją na prezesa klubu:-D:-D:-D:-D i co mam za to Wam klapsy pejczykiem na przywitanie dawać czy cuś:-D:-D

Do góry