KANKIYA
Fanka BB :)
niezły czworokącik się zapowiada, która pierwsza?Kana
Kinkiya
Kokusia
Pyciolek
kto jeszcze ?![]()

oj tam oj tamZobaczymy co Kankiya powieże tylko łapką
![]()

mega gratulki kochana!!!!Pyciolku aż wstyd się przyznaćprawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki
do tego dużo ruchu i seksu
![]()
ale mnie zaszczyt kopnął po tylu latachno aż strach się bać
ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji
Za to bieganie w lateksach coś jej się należy
:-)

tylko jak ja będę prezesem to Was wszystkie w lateksy ubioręKinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję![]()

zastanówcie się dwa razy zanim dołączycie do klubu
za posiadanie przyjaciela, będziesz miała u mnie kochana dodatkowe względy, ile ma cmNo o tych butach pomyślałam właśnieMoje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę
Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach
? jak tak dalej pójdzie to chyba stworzymy nowy wątek erotyczny hahajestem za!!!!Kokusiuprzez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie
![]()
ach ten Twój mężowyja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawiłAle powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała
:-)

no ba mogę być nauczycielkąKokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka![]()

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedziwtedy butów Twych nie będzie widać
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu"A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem
![]()
hahah na wierzchu
oszołomki jedne kochanehahah boski i ten słonik , mój jakby mnie zobaczył z takim sprzętem to kazałby mi sie pewnie jeszcze za księżniczkę przebrać do łóżka hahahno w sumie masz rację
no jak na targi ze sprzętem to taki obowiązkowo musi być
http://allegro.pl/wibrator-posuwisto-rotacyjny-slonik-i2644276828.html

i taki masz Kokusiu w domku
a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak?![]()

rozwaliłaś mnie Pyciol tym tekstemno ba:-)To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji?![]()
Cypryś dawaj fotę w kozakach no i pochwal się co kryje Twoje zaczarowane pudełkoa ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia?![]()

wtedy butów Twych nie będzie widać
latexów ani dupy przez rok chyba nie zobaczy