• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia kurcze biedna jestes....ja mam co prawda wszystkie cztery, ale mnie akurat zaden nie bolal, moze tak troszke draznilo mnie to dziaslo i przygryzany poczatkowo policzek,zanim sobie dranie miejsca dobrze nie ugrzebaly..... ale mojej babci wychodzil jak byla okolo 30 wlasnie i miala goraczke 40 stopni i umierala doslownie.....

Dentystka pewnie poleci Ci go wyrwac, bo podobno bardzo szybko sie one psuja....i sa z nimi same problemy....

Agacia kurcze biedna jestes....ja mam co prawda wszystkie cztery, ale mnie akurat zaden nie bolal, moze tak troszke draznilo mnie to dziaslo i przygryzany poczatkowo policzek,zanim sobie dranie miejsca dobrze nie ugrzebaly..... ale mojej babci wychodzil jak byla okolo 30 wlasnie i miala goraczke 40 stopni i umierala doslownie.....

Dentystka pewnie poleci Ci go wyrwac, bo podobno bardzo szybko sie one psuja....i sa z nimi same problemy....
Wyrwać :szok: Kurde jak ? tam nie ma miejsca na nic a co dopiero na jej sprzęt :szok: Juzuuu wyobrażam sobie juz to, słyszałam, że usuwaja jakoś chirurgicznie :szok:

Agaciu to zależy od umiejętności dentysty. Ja miałam usuwanego w wakacje i bez żadnego chirurga się obyło. Trochę się pomocowała a ja zeszłam z fotela i 50 km za kółkiem i to jeszcze z dziewczynami z tyłu zrobiłam:tak:

Współczuję bólu:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry