reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wrocilam...:)

Mezowy zabral urwisa na spacerk poki grzeje....a ja: posprzatalam dom od a do z....odkurzanie, kurze, podlogi, skorki, naczynia, lazienka, dywaniki i jeszcze sie kapnelam:)))) teraz jem chipsy i popijam Pepsi i czuje ,ze zyje:P

A do tego tak mi spuchly cycuszki....nie nie nic z tych rzeczy zboczency...:P hahah jestem przed @ i chyba mam juz rozmiar wieksze....pierwszy raz tak pieknie wypelniaja biustonosz.....czemu tak nie zostana.....;/

reklama
Wrocilam...:)

Mezowy zabral urwisa na spacerk poki grzeje....a ja: posprzatalam dom od a do z....odkurzanie, kurze, podlogi, skorki, naczynia, lazienka, dywaniki i jeszcze sie kapnelam:)))) teraz jem chipsy i popijam Pepsi i czuje ,ze zyje:P

A do tego tak mi spuchly cycuszki....nie nie nic z tych rzeczy zboczency...:P hahah jestem przed @ i chyba mam juz rozmiar wieksze....pierwszy raz tak pieknie wypelniaja biustonosz.....czemu tak nie zostana.....;/

Kanusia, jak bylismy w pl ostatnio, to mowie do mojej psiapsiolki, ty, poszlam do triumpha i normalnie dowiedzialam sie ze mam biust wiekszy niz mialam cale zycie:-D..jedna wizyta w sklepie i cycki urosly:szok:
a moja p mowi- ty, stara, a moze w ciazy jestes....
zabilam ja smiechem....a miala skubana racje:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry