reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie z rana:tak::-) my niedawno powstawały bo dziś szkoła o 10.20 to możemy się pobyczyć;-)

Kana mi też się podobają takie fryzury:tak: Tylko ja już chyba wyrosłam z długich włosów:sorry: pół życia takie nosiłam i nigdy więcej:rofl2:

Kaja miłej pracki:-) Jak tam na froncie? Rozejm czy nadal wojna? ;-)

Pyciol kop na szczęście:-) a o 9 zaciskam kciukasy:tak:
Wyrosłaś ??? :szok: O matko przecież ty chyba jesteś młodsza ode mnie. Toż to ja babcia do ciebie.

Pyciolku ja zaciskam kciuki &&&& i czekam na dobre wieści, żebym mogła się spić dzisiaj :-D

reklama
Wyrosłaś ??? :szok: O matko przecież ty chyba jesteś młodsza ode mnie. Toż to ja babcia do ciebie.

Pyciolku ja zaciskam kciuki &&&& i czekam na dobre wieści, żebym mogła się spić dzisiaj :-D

Oj Agaciu nie stresuj się do babci to Ci jeszcze daleko;-):-D:-D:-D:-D pomyśl że i tak ja mogę zostać wcześniej ;-)moje dziecko za chwilę 7 lat kończy:szok::-D
a tak na serio to zwyczajnie znudziły mi się już i raczej nigdy nie wrócę do długich:no: tym bardziej z ich skłonnością do przetłuszczania:confused2::sorry::crazy:

Oj Agaciu nie stresuj się do babci to Ci jeszcze daleko;-):-D:-D:-D:-D pomyśl że i tak ja mogę zostać wcześniej ;-)moje dziecko za chwilę 7 lat kończy:szok::-D
a tak na serio to zwyczajnie znudziły mi się już i raczej nigdy nie wrócę do długich:no: tym bardziej z ich skłonnością do przetłuszczania:confused2::sorry::crazy:
Dobra dobra, niech ci będzie z tą babcią :-D

A tak serio to czekam na fotki tej nowej fryzurki.

Dzień doberek

Zanplo straszne!!! Dobrze, że wam się nic nie stało. A bieszczadzkich widoków zazdroszczę strasznie. Nigdy nie byłam, a serce mi się wyrywa!

Kokusia super fryzurka!!!

Kana ombre super, ale musi być dobrze zrobione. Podobno to nie takie łatwe :tak:

Iggy nadal ze mną w domu, mężowy w Wawie, już powoli nie wiem co mam temu dzieciakowi wymyślić, żeby się nie nudził :eek:

Pyciolek &&&&&&&

Zapominajko łączę się w bólu:-( ze mną Natka od połowy września siedzi w domu i szczerze to już nie raz mam serdecznie dosyć i nie mogę się doczekać kiedy w końcu się wyleczy i wróci do przedszkola:no::sorry::zawstydzona/y:

A mój mężowy dziś w Kędzierzynie :-)

No wlasnie nie mam jeszcze programu, myslalam, ze ktos mi doradzi jaki wybrac zeby samemu cos pokombinowac z domem.. Znalazlam cos, ze ikea ma swoj wlasny, a tu wlasciwie ikee najlatwiej kupic. Nanulika mowisz..:-)

reklama
Wczoraj się zmobilizowałam, upiekłam szarlotkę bo dostałam sporo jabłek z sadu, a dzisiaj pojechałam z wódeczką i tą szarlotką na budowę żeby zrobić panom niespodziankę. Mam tylko nadzieję, ze nie wypili tego przed pracą haha
W tym tygodniu wchodzi ekipa od dachu więc musiałam ich jakoś pożegnać, a i tak jeszcze wrócą kończyć ścianki działowe więc może będa pracowali z większą ochotą :-)
Kana- do jutrzejszych badań wyłaczyłam całkowicie moje myśli. Na pewno dam znać jak będę wiedziała więcej.
Odwagi we fryzurkach, włosy i tak zawsze odrastają.
Zapominajko z tymi prezentami to masz rację, bo później to sie kupuje na szybko i bez przemyślenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry