Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kajka powiedz mi kochana jak wygląda Twoja praca? ...tam za BałtykiemNie, nie kochane... Nie boje. Tylko wiecie co mi gnojki zrobili? Tzn nam... Poblokowali nam strony w kompach na recepcji, typu fora, fb i takie tam... Wiec tylko tel. Co prawda, mam komputer ze soba swoj w torebce, ale poki co za duzy ruch
..

..no to nie dziwie sie ze S zazdrosny...jak TY na dwa domy lecisz, na dwa frontyNo pracuje w hotelu scandic, od 10 lat.. Mamy 160 pokoi, 60 pracownikow, restauracje, sklepy.. Stoje sobie na recepcji. Bukuje pokoje. Odbieram tel. Organizuje konferencje, bo to hotel konferencyjny.. A tak naprawde, to pracuje z takimi ludzmi i znamy sie jak tak lyse konie ze przylaze do pracy jak do domu..

No, kurcze, lubie swoja prace, serio..
Poza tym z tā ekipā, ile czlowiek razem przezyl, na jakis wyjazdach integracyjnych, szkoleniach, slubach...jak sie dzieci rodzily, w zdrowiu i w chorobie..
pewnie całe mnóstwoAniu ty sama z dwójką na basen
WOW
Kaja a ile u was pokój kosztuje?

Tak wiec zagladam dopiero teraz. Cos sie wypogadza u nas, trzeba bedzie dzis jakis spacer zaliczyc, jak sie mlodszy dziec obudzi.
?
Nie ma nic lepszego niz chodzic do pracy z przyjemnoscia i checia;-) A jak sobie z jezykiem radzisz?