Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kajka powiedz mi kochana jak wygląda Twoja praca? ...tam za BałtykiemNie, nie kochane... Nie boje. Tylko wiecie co mi gnojki zrobili? Tzn nam... Poblokowali nam strony w kompach na recepcji, typu fora, fb i takie tam... Wiec tylko tel. Co prawda, mam komputer ze soba swoj w torebce, ale poki co za duzy ruch
..

..no to nie dziwie sie ze S zazdrosny...jak TY na dwa domy lecisz, na dwa frontyNo pracuje w hotelu scandic, od 10 lat.. Mamy 160 pokoi, 60 pracownikow, restauracje, sklepy.. Stoje sobie na recepcji. Bukuje pokoje. Odbieram tel. Organizuje konferencje, bo to hotel konferencyjny.. A tak naprawde, to pracuje z takimi ludzmi i znamy sie jak tak lyse konie ze przylaze do pracy jak do domu..

No, kurcze, lubie swoja prace, serio..
Poza tym z tā ekipā, ile czlowiek razem przezyl, na jakis wyjazdach integracyjnych, szkoleniach, slubach...jak sie dzieci rodzily, w zdrowiu i w chorobie..
pewnie całe mnóstwoAniu ty sama z dwójką na basen
WOW
Kaja a ile u was pokój kosztuje?

Tak wiec zagladam dopiero teraz. Cos sie wypogadza u nas, trzeba bedzie dzis jakis spacer zaliczyc, jak sie mlodszy dziec obudzi.
?
Nie ma nic lepszego niz chodzic do pracy z przyjemnoscia i checia;-) A jak sobie z jezykiem radzisz?