reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominjako super:) Dawasz przepis gdzie trzeba:)))) i nie wstydz sie kochana..... tutaj sami swoi:))))

Kajaczku patrzaj co znalazlam:)))) one sa takie cute:)

jakbym byla jeszcze mama kiedys to sama na taka sesje pojade na bank:)
http://www.laurabrettphotography.com/

:-):-):-)

A poza tym tak mnie zaczeko mulic przed chwila, wieczorne mdlosci nadeszly:-D..
Lecę do domu..

A gdzie PYCIOL dzisiaj lazi to ja nie wiem:p

Ostatnia edycja:
reklama
helllooooooołłłłłłłłłłłll
biggrin.gif

kajka nawet nie masz pojęcia jka mi się serducho raduje jak widzę jak za mna tesknisz
laugh.gif

byłam w biurze,potem wróciłam, był u nas kierownik mój na kawce
wink2.gif
właściwie jeszcze jest ale pojechał cos tam załatwić
yes2.gif

i tak nie halo by było przy nim wskakiwać na Erotic Topic
laugh.gif

Kokusiu rewelacja;))))

Zapominajko mi sie juz kiedys takie cosik podobalo....ale to strasznie drogo bylo wtedy przynajmniej....:sorry:

Ok lasencje my uciekamy na dworek bo mamy uwaga: 20 stopni .... i meeega sloneczko:) ale sie wygrzeje:p hahahah

Kana ale cudne foteczki...ja też obiecałam sobie że zrobię fotki bąbla....

Kokusia super...

Zapominajaka co to za nadzienie...ale mam ochote na pierozki...

Kajka wspolczuje wieczornych mdłosci...

reklama
JESTESMY I MY:p

Wyobraźcie sobie ,ze dopiero wrocilysmy z parku....na slneczku cud-miod, ale w cieniu juz sie zimko robilo:)))

Mariczka sie wyszalała i wybiegała za wszystkie czasy:))))

Nawet wrzucę Wam kilka foteczek a co:p hahaha

Spicie juz????

Do góry