reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapo bo jutro jedziemy w moje rodzinne strony....na groby...a tam dzieci po pachy...i każde lubi 3 bita...a że każde lubi i każdy robi coś innego to ja muszę zrobić ciacho ;-)

lepsze to niż krokiety :-D

Kajak pyszny jest :-p

tyle,że ja kupuje posypke czekoladowa gotowa...i mase zazwyczaj tez ( taka karpatkowa)

Dzien doberek kochane;)

U nas nie deszczowo :szok: w porownani do ostatnich dni ,to az mi dziwnie:p haah

Po sniadanku ( na ktore mam odruch zwracajacy) idziemy z Mariczka poogladac domki przystrojone na Halloween... spacerek dobrze nam "wszystkim" zrobi;)))

A poza tym lapie mnie smutas ostatnio nie wiem czy to te hormony czy co, bo wczoraj krzyknelam na Mari ,a potem jak polozylam ja spac wylam jak bobr.... :((( i ta cala sytuacja mnie tutaj jakos przytlacza....

Stwierdzilismy z miskiem ,ze zobaczymy co nam powie lekarz, nasza znajoma ,ktora obiecala sie skontaktowac ze swoja kolezanka, ktora tutaj rodzila w takiej samej sytuacji jak my.... i wtedy podejmiemy decyzje czy wracamy czy nie..... najwyzej sie tutaj wszystko pokupuje dla bobasa, bo taniej i wyslemy do Polski...... aj juz sama nie wiem....

Kajaczku szalona mamusko prezenty przepiekne, a skuterek? bomba:)))
Pyciolku ,ale mi narobilas smaka....:))))

A my dzisiaj wieczorkiem sie poprzebieramy i ruszamy na domku.... Trick or Treat :))))

KANUSIA, wez duza poprawke na hormony..
I do gory główencja..

Musze teraz cos milego Pyciolowi bo sie bedzie telepać..

PYCIOLKU, nie zaganiaj sie za bardzo po tym polu zeby Ci dupina nie zmarzła:-P:-D..
oj tam oj tam juz nie jestem zazdrosna :-D przeszło mi :szok::-D
Aj kochane chyba macie racje z tymi hormonami.....:zawstydzona/y::sorry:

No właśnie Renia się nic nie odzywa.....mi tez nic nie pisala...:(((

a moze napisz do niej eska :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry