• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey Kochane

Przejechałam dzisiaj przez miasto, ledwie.
To co się działo koło cmentarzy to jakaś masakra.
Wszyscy sprzątali groby a my w tym czasie pojechaliśmy do lasu na spacer z psami i było cudnie.
Mgła w całym lesie i ten zapach ...
Normalnie , aż chce się żyć.
Jutro natomiast wyruszamy zapalić świeczki a potem na obiadek do babci i tyle z mojego chorowania bo w piątek wracam do pracy :-/

Aha znalazłam taką stronkę.
Mają kosmiczne ceny ale trafiają się też i nie tak zawrotne.
Zobaczcie : FabrykaWafelkow.pl - Akcesoria dla małych dam

Podobają mi się te czapki - kominiarki.

Witam i ja;-)
u Was też pada??:szok: chciałam jechać z Biancią na grób do Bartka cioci,ale jak będzie tak lało to chyba odpuscimy:-(

KANUŚ a to co za latexy na fotce z facebooka:szok::szok::szok::-):-):-) no ..no.. no.. fajny kostiumik ;-)

A mnie olsnilo.. Dziewczyna ktora mi robi rzesy jest w ciazy z blizniakami.. To jej wina, zaraziła mnie:confused::D
:-D:-D:-D obyś teraz Ty nas nie zaraziła:-D:-D

Kochane Renia sie do mnie odezwala.... nie maja pradu nadal, a telefony dopiero dzisiaj im wlaczyli....i raz wlaczaja raz wylaczaja.... napisala,ze musi oszczedzac w nim baterie i odezwie sie jak juz wszystko sie uspokoi....
dzięki za info Kanuś

Marzycielko :-D:-D:-D

Kankiya u mnie nie pasa, ale chyba zaraz będzie :-(

Ja na groby dziś nie jadę. Adam pójdzie do swoich i ja pewnie jutro lub w sobotę podjadę. Iggy się zdecydowanie na wycieczki nie nadaje :-(

reklama
Kurcze. Zazdroszcze Wam tego dnia. Bo ja go bardzo lubie. A tu sie nie obchodzi wsród poganskiego nasienia:-D.. I buuu , dd z pracy..

Ło matko, wszystkie sobie poszlyscie:confused:?

O kurka, dalej sama:(..?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry