reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey Kochane

Przejechałam dzisiaj przez miasto, ledwie.
To co się działo koło cmentarzy to jakaś masakra.
Wszyscy sprzątali groby a my w tym czasie pojechaliśmy do lasu na spacer z psami i było cudnie.
Mgła w całym lesie i ten zapach ...
Normalnie , aż chce się żyć.
Jutro natomiast wyruszamy zapalić świeczki a potem na obiadek do babci i tyle z mojego chorowania bo w piątek wracam do pracy :-/

Aha znalazłam taką stronkę.
Mają kosmiczne ceny ale trafiają się też i nie tak zawrotne.
Zobaczcie : FabrykaWafelkow.pl - Akcesoria dla małych dam

Podobają mi się te czapki - kominiarki.

Witam i ja;-)
u Was też pada??:szok: chciałam jechać z Biancią na grób do Bartka cioci,ale jak będzie tak lało to chyba odpuscimy:-(

KANUŚ a to co za latexy na fotce z facebooka:szok::szok::szok::-):-):-) no ..no.. no.. fajny kostiumik ;-)

A mnie olsnilo.. Dziewczyna ktora mi robi rzesy jest w ciazy z blizniakami.. To jej wina, zaraziła mnie:confused::D
:-D:-D:-D obyś teraz Ty nas nie zaraziła:-D:-D

Kochane Renia sie do mnie odezwala.... nie maja pradu nadal, a telefony dopiero dzisiaj im wlaczyli....i raz wlaczaja raz wylaczaja.... napisala,ze musi oszczedzac w nim baterie i odezwie sie jak juz wszystko sie uspokoi....
dzięki za info Kanuś

Marzycielko :-D:-D:-D

Kankiya u mnie nie pasa, ale chyba zaraz będzie :-(

Ja na groby dziś nie jadę. Adam pójdzie do swoich i ja pewnie jutro lub w sobotę podjadę. Iggy się zdecydowanie na wycieczki nie nadaje :-(

reklama
Kurcze. Zazdroszcze Wam tego dnia. Bo ja go bardzo lubie. A tu sie nie obchodzi wsród poganskiego nasienia:-D.. I buuu , dd z pracy..

Ło matko, wszystkie sobie poszlyscie:confused:?

O kurka, dalej sama:(..?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry