reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

ach jak cieplo na serduszku mi bylo jak Was kochane babeczki czytalam ze sie o mnie martwicie <3, wiec tak bylo nieciekawie , pradu nie mialam i ogrzewania przez 4 dni :no:, telefon dopiero w srode , ladowalismy telefony w samochodach, teraz sa mega problemy z benzyna, normalnie makabra, kolejki gorsze niz za komuny ( ja jeszcze pamietam te czasy ale chyba ja najstarsza na bb) , ludziom puszczaja nerwy, kolo nas zabili wlascicielke stacji benzynowej:szok::szok::szok::szok: :szok::-:)szok::szok::-:)szok:, nikt nie pracowal caly tydzien, z dnia na dzien ma byc coraz lepiej, ja tak do srody benzyne mam, potem mam nadzieje juz bedzie normalnie:-(

reklama
Reniu kochana oby do przodu:))) mam nadzieje,ze dzien po dniu bedzie lepiej:****
To co sie tam dzieje u Was to straszna masakra..... trzymam kciukasy ,zeby szybko wrocilo wszystko do normy:***

A ja rozpusta....kupiliśmy przepyszne musli i rogaliki z czeklada.....achhhhh ta ciaza:)))

Czesc babeczki :-) wsta-wać !!:-D

Kana, no nie powiem, żebym Ci nie zazdrościła tych ciążowych zachcianek :-p:tak::-D, ja teraz popijam kawusię więc taki rogalik, był by jak najbardziej na miejscu:rolleyes2:

Reniu super, że u Was już ciut lepiej, i oby z dnia na dzień było coraz lepiej :tak: - a z tą właścicielką stacji, to straszne smutne i okrutne :-:)no:

miłego dzionka :*

Dobry :-)

Reniu jak mi ulżyło, że się odezwałaś!!!
Straszne to co przeżyliście. Teraz już będzie tylko lepiej!

Witajcie :-)

Madzienko Ty sama stawiasz małej te bańki próżniowe (chyba te masz na myśli ? ), bo ostatnio czytałam, że musi to robić np. pielęgniarka (osoba doświadczona), żeby uważać, gdzie nie stawiać np. na nerki.

Mi mama teraz ciągle mówi o tych bańkach (dla Alanka), żeby mu stawiać, bo już x czasu ma coś z oskrzelami, i ciągle jesteśmy np na pulmicorcie czy berodualu- ja lekarza jakoś o te bańki nie pytałam nigdy :zawstydzona/y:bo uważałam, że lepiej wie co dla młodego lepsze. Baj linka do jakiś baniek i może drobne instrukcje jak Ty to robisz ;-) - a najlepiej namaluj Julce x'y na plechach, żebym wiedziała w jakich miejscach można :-D i wstaw foto :-)

Wiesz co, jak u nas pielęgniarka stawiała Igorowi to postawiła mu chyba 6, poza tym robiła to szybko, jakby bez zastanowienia i tak na oko zupełnie chaotycznie.
Ja mam postanowienie, że bańki bezogniowe kupię.

Zapominajko, ja też kupię te bezogniowe, ale pewnie bede miec stresa przed pierwszym postawieniem :zawstydzona/y:, a madzienka pisała,że Julcia miała 2-3 bańki postawione:sorry2: hmmm, sama już nie wiem ile ich dać :baffled:, nie chcę przecholować :no:

Witam

ach jak cieplo na serduszku mi bylo jak Was kochane babeczki czytalam ze sie o mnie martwicie <3, wiec tak bylo nieciekawie , pradu nie mialam i ogrzewania przez 4 dni :no:, telefon dopiero w srode , ladowalismy telefony w samochodach, teraz sa mega problemy z benzyna, normalnie makabra, kolejki gorsze niz za komuny ( ja jeszcze pamietam te czasy ale chyba ja najstarsza na bb) , ludziom puszczaja nerwy, kolo nas zabili wlascicielke stacji benzynowej:szok::szok::szok::szok: :szok::-:)szok::szok::-:)szok:, nikt nie pracowal caly tydzien, z dnia na dzien ma byc coraz lepiej, ja tak do srody benzyne mam, potem mam nadzieje juz bedzie normalnie:-(

juz brzmi to wszystko lepiej, i bedzie tylko lepiej!
sciskamy!

A tu jaki ruch od rana:szok:

Kaja jak widzisz same wstałyśmy, bez krzyków od rana ;-):-D

Edee ja myślę, że instrukcja obsługi jakaś w tych bańkach jest i wszystko tam napisali :tak:

Witam i ja:)
planuję poogarniać dziś szybko chatkę i zmykać na poszukiwanie butów;-) mam mega lenia ostatnio:zawstydzona/y:

moja tesciówka też stawia bańki, ale ja jakoś z dystansem do tego zawsze podchodziłam

Cypryś jak tam 6weidera? ja dopiero na 5 jestem i końca nie widać:-D

reklama
Końca nie widać, bo jeszcze 38 dni przede mną:-D

jeśli zaś chodzi o buty to jakieś kozaki chcę kupić albo botki na koturnie do bieganie na codzień, ale nic mi się nie podoba i tu jest problem:baffled: pewnie znowu wrócę ze szpilami w torbie:sorry2:

u nas dzisiaj 12stopni, ale ciepełko;-)

Do góry