reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Niezłe. A co jej odpowiedziałaś?

jak juz ogarnelam szok to powiedzialam, ze nakupimy wiecej sprzetow, ale poki co musi sie podzielic .., pogadanka byla jedna z tych wychowawczych ktore iWy odrabiacie na codzien, wiec nie bede sie tu rozpisywac..i ze nie idzie sama wiec niech mnie nie szantazuje "utupieniem":-D

pytanie do AGACi, doszla ta kurtka ? i do VIVE to samo..jesli nie to sie nie martwcie, bo paczka wyslana do babci w sierpniu doszla w tamtym tygodniu:-D...oby tylko zima sie nie skonczyla :baffled:

Kana jak ja marzę o kawie... Do tej pory mnie od niej odrzuca niestety.

Udanych zakupów!

Zapominajka a mi sie wlasnie chce tak kawy....och zreszta ja zawsze kawosz bylam...rano z mleczkiem i cukrem to taki rytual byl...jeszcze z oczkami zamknietymi jak lunatyk uderzalam na kuchnie:p hahhah

A wiem ,ze teraz nie bardzo powinnam...dlatego jak juz to slaba z duza iloscia mleczka:))))

W ogole kochana u Ciebie juz 15 tydz....szokkkkk,ale ten czas leci:)))

Kajaczku ah te kazania rodzicielskie:p hahahha czasem mam wrazeni jakby to nie ja mowila tylko moja mama....STRASZNE:p HAHHA

Zapominajka a mi sie wlasnie chce tak kawy....och zreszta ja zawsze kawosz bylam...rano z mleczkiem i cukrem to taki rytual byl...jeszcze z oczkami zamknietymi jak lunatyk uderzalam na kuchnie:p hahhah

A wiem ,ze teraz nie bardzo powinnam...dlatego jak juz to slaba z duza iloscia mleczka:))))

W ogole kochana u Ciebie juz 15 tydz....szokkkkk,ale ten czas leci:)))

Kajaczku ah te kazania rodzicielskie:p hahahha czasem mam wrazeni jakby to nie ja mowila tylko moja mama....STRASZNE:p HAHHA

ja tezzzz!!!! a jak czlowiek sobie kiedys pod nosem syczal, ze nigdy nie bede tak mowic do mojego dziecka, skandal:-D
a teraz normalnie moja wlasna matka moimi ustami przemawia:szok::-D

Ostatnia edycja:
Hey

O ja też tak mam , że łapię się na prawieniu kazań swojemu dziecku.
Popełniam także błędy rodzicielskie bo cóż jesteśmy tylko ludźmi i nie mamy w genach zapisany ideał wychowania.
Mam nadzieję tylko , że kiedyś dziecko mi nie powie Mamo byłaś do bani !:-D

A ja dzisiaj mam wolne i jutro tez więc się lenię troszkę.
Spałam w dzień i czuję się jak walnięta jakimś młotem.
Będę czytała książkę chyba bo już się wyspałam :-D

Buziaki dla Was ciężaróweczki i nie tylko.

Witajcie, za nami dzisiaj zalatany dzionek...ale w końcu usiadłam....

Kaja Mari powala....

Kanus poprawy samopoczucia życze...oby mdłości ustąpiły....

a czas leci...rany Zapominajaka 15 a Kaja 13 tydzien a ja 25:szok:

ja tezzzz!!!! a jak czlowieksobie kiedys pod nosem syczal, ze nigdy nie bede tak mowic do moegodziecka, skandal:-D
a teraz normalnie moja wlasna matka moimi ustami przemawia:szok::-D

U mnie to samo, mam takie same odczucie, do tego Victoria zrobila sie niejadkiem i te same metody wprowadzam przy karmieniu jak moja mama, i jeszcze jak patrze do lustra to tez z wiekiem do mojej mamy robie sie podobna :szok::szok::-D:-D

reklama
Kaja skarbie prosze napisz mi raz jeszcze jak Ty robilas to ciasto z jablkami....bo nie mogę tego znaleźć...

kroję jabłka układam w blaszce....na to ciasto francuskie rozwijam i do piekarnika...tak to było???
a jak sie upiecze odwracam je ciastem do dołu czy jak...:sorry2:

Do góry