reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agaciu bo to może podrubki , na stronie producenta jest wykaz miejsc gdzie sa dostępne oryginały gdyż bardzo dużo podróbek jext dostępnych w sieci z wyglądu identyczne a w praktyce badziewie właśnie na allegro czy ebay

Agaciu bo to może podrubki , na stronie producenta jest wykaz miejsc gdzie sa dostępne oryginały gdyż bardzo dużo podróbek jext dostępnych w sieci z wyglądu identyczne a w praktyce badziewie właśnie na allegro czy ebay
Aaaaaaa ..... no .... ale jak na podróbki to cena :szok:, jakbym kupiła je i potem bym sie dowiedziała, że to podróbki to chyba bym w szał wpadła.

ok zupka sie robi, z grubsza ogarniete...teraz odkurzanie, potem pojde wstawic pranie i na koniec szybkie zakupki.....mam dzisiaj szal cial....aleee.....to kara za wczorajszego lenia.....;/

Mi wygladaja na podrobki, ale ja nie fachowiec ,wiec....;/

reklama
No widzicie jak to trzeba uważać :szok: Ja się za bardzo nie znam na tych butach, wiem tylko, że te oryginalne EMU są ładne i z daleka widać jak któraś ma oryginał :eek:

A moje dziecko chce to :szok:
AniMagic KOTEK FIFI Interaktywny kot BŁYSKOTKA (2749297872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ale jaja napisałam podróbki przez u.zwykle ale wstyd

nikt nie zauwazyl;-)
Ja widziałam, ja widziałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry