tygrysek82
Fanka BB :)
Dlatego boję się trochę kupować i ich u nas czy w sieci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego boję się trochę kupować i ich u nas czy w sieci

Wy to o zakupach, a ja bez kasy akurat
Jak ja mam normalność zachować...

łeeee to co z Ciebie za babaprzykładna żona i matka, nie to co ja
fajną masz pracę....w jakich godzinach pracujesz ? w końcu można przeprosić się ze szpilkami na codzień co ? :-)
, z dojazdami nie ma mnie 11 godzin. A co do szpilek, to masz rację, ale ja uwielbiam, więc mi to nie przeszkadza :-)Tutaj wyszło słońce, nie wiem o co chodzi bo od rana padał deszcz :-), ale mnie ten fakt cieszy, niech świeci jak najdłużej.
Vive ja tez pracuje w otoczeniu mężczyzn, tzn jest nas tylko 4 a chłopaków prawie 20 haha super sie pracuje, całkiem inna atmosfera, a ile żartów.
Takie mam wrażenie po dwóch dniach :-)
wysłuchać ich marudzenia-mamo zimno mi, mamo chce mi się spać....I to w wersji podwójnej, bo mój Maksiu już gada jak najęty
Potem odprowadzić jedno do opiekunki, drugie do przedszkola. Do tego rano padało i wiało. Jak ich odebrałam po pracy, to musiałam ponownie wysłuchać ich marudzenia, bo już byli zmęczeni. Na szczęście dziś przyjeżdża moja mama i posiedzi u nas do poniedziałku.
A tak swoją drogą, to nawet nie chcę myśleć, jaka już stara jestem... I cały czas wydaje mi się, że mam 20 lat 

;-)

Kajaczku uwielbiam;-)
i chyba pora spać , co ?
powiedziałabym ,że gaszę światło...ale pewnie Renia mnie ubiegnie![]()