reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry Kochane;-)
Matko tak mi sie dzis spac chce, masakra, normalnie nie wiem jak dotrwam do wieczora bez jakiejs drzemki:confused:
W koncu sie zmobilizowalam i okna wymylam, jeszcze mi tylko dachowe zostaly, ale to juz pikus, a moze i sobie daruje, bo w sumie na nie i tak zaraz deszcz spadnie i znow beda brudne:sorry2:

I ja dolaczam do tych, ktorym sie marzy New York i jeszcze Floryda i Kalifornia:tak: Wpadne kiedys w odwiedziny do Kany i razem zwiedzimy Stany:-)

Vive wspolczuje tego budzenia chlopakow o 5 rano. Ja mam problem ostatnio wyciagnac Filipa z lozka o 8.30, a co dopiero tak wczesnie rano. Ale pewnie do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic no i wieczorem masz szybko spokoj:tak:

Madzienko super, ze z dzidzia wszystko w porzadku;-) A Ty jak sie czujesz?

Zapominajko Ty tez mialas wizyte u gina ostatnio tak jakos mi sie kojarzy?

Mi tam mowienie mojego syna nie przeszkadza. Lubie z nim rozmawiac, poki nie pyskuje i sie nie popisuje.
Wczoraj pojechalam do siostry na kawke, a ona do mnie w drzwiach, ze jest w ciazy:szok: I pyta mnie czy to mozliwe, zeby test 2 razy wyszedl pozytywny, a ona w ciazy nie byla? Śmiem twierdzic, ze chyba panuje jakis wirus ciazowy:-D

reklama
Witam!
U nas znowu brzydko i zimno. Złapałam lenia i nie zawiozłam Janka do przedszkola. Wagary ma ;-)
Ale zeby nie było tak pięknie będziemy dziś segregować zabawki, co popsute-kosz, czym się nie bawi-oddać.

Zakochałam się w tej nowej kawie - millicano, wiecie jaka dobra :-)

a ja juz po pracy i mam weeeeeeekend :-)

Alex tez gada i gada... jeszcze nie wszystko super wyraźnie, ale postęp jest niesamowity ;-)( on z tych późno mówiących).
Kajak a Ty gdzie ??????????????????????????? Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oko za oko :growl::growl::growl::-D

witajcie....

Zapominajka moja niestety takiegoż nie ma...

Kanuś, Zapominajka, Kajuś, Zanplo jak Wasze samopoczucie ciężaróweczki????

Ogólnie ok, choć kwasy z chłopem są i jakoś mnie głowa nie chce przestać boleć.

Asiulka ja tez lubię rozmawiać z Iggym. Czasem jestem tym po prostu zmęczona. A dziś ma jakiś dzień na mamo, mamo patrz...

A że siedzę z nim 3 tygodnie w domu już, to mam lekkie zmęczenie substancją. No i wiem, że następny tydzień też będzie nasz :baffled:

Asiulka dziękuje czuje się bardzo dobrze...i mam nadzieje ze tak zostanie;-)

ja właśnie skończyłam moją pierwsza upinana bombeczkę...całkiem szybko mi to idzie więc powinnam zdążyć dla wszystkich w rodzince zrobić...tylko P muszę zatrudnić do cięcia tasiemek....

aaaa i właśnie popijam mleczko pobrudzone kawką:-pma ochotę ktoś się dołączyć???

Dzień dobry piekne;

Kochana szukam... ale w ostatnim tyg mniej intensywnie, bo dąs trwa...
Ale jak na razie ŻADNA z lokalizacji nie dorównała tej, w której budować po tych zmianach w przepisach nie można...

Zanplo musisz jakoś przetrzymać :tak:...

Kaja jak na poczcie mogli się nie zorientować, że laski w Polen mieszkają :no: No niespotykane :-D

Kochane powiedzcie mi, gdzie wasze dzieciaki mają wyłącznik mowy. Bo mnie już od rana głowa boli a ten gada i gada :baffled:

tez sie czasem zastanawiam gdzie...:-D
no, zorientowac sie nie mogli...ale ile tam to ma lezec zamiast odeslac skoro jest adres zwrotny po to podany..

a ja juz po pracy i mam weeeeeeekend :-)

Alex tez gada i gada... jeszcze nie wszystko super wyraźnie, ale postęp jest niesamowity ;-)( on z tych późno mówiących).
Kajak a Ty gdzie ??????????????????????????? Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oko za oko :growl::growl::growl::-D

stara, ja juz od 8 na girach...
troche sprzatalam, pranie i jakies takie tam..

Kaja Ty miałaś leżeć i odpoczywać!!!!!!!!

ach, no mialam...ale kto to zrobi jak nie ja, S w sztokholmie, reszta sie nie tyka..

Madzienko, mysleliscie juz nad imieniem?

bo za mna Sonia chodzi ostatnio..albo Hania albo Julia..
a okaze sie ze dwoch chlopakow..juz mnie nic chyba nie zdziwi;-)

a gdzie PYCIOL, wrzeszczala, wrzeszczala i poszla

Ostatnia edycja:
reklama
haha Madzienko Kaja chyba stosuje taką metodę jak ja czyli w domu się nie odpoczywa :-D
Ja najlepiej odpoczywam u rodziców bo nie muszę robić nic oprócz wspólnych śniadań i rozmów przy kawie albo herbacie. Prawdziwe lenistwo.
A samopoczucie- bardzo dobrze. Poza tym, że mam taki skurcz w pośladku który miałam też z Majką, że nie mogę ruszyć nogą, mam nadzieje że to się bardziej nie rozkręci.
Wiecie co? już tu nie wytrzymuje, chce do domu !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry