reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiesz co ,ale pamietam ,ze z Mari tez na poczatku pilam wode z ogorkow i kiszonej kapusty...ta ostatnia to z tych sokow jednodniowych.... na marchwiowe i pomaranczowe nie moglam patrzec...... ale z kapustki mniami:p hahaha

Pyciol ,bo Cie z odrzutowca wyklucze:p hahaha

reklama
witajcie
troche was nadrobilam

Witajcie, za nami dzisiaj zalatany dzionek...ale w końcu usiadłam....

Kaja Mari powala....

Kanus poprawy samopoczucia życze...oby mdłości ustąpiły....

a czas leci...rany Zapominajaka 15 a Kaja 13 tydzien a ja 25:szok:

no własnie za chwile urodzisz:-)
U mnie to samo, mam takie same odczucie, do tego Victoria zrobila sie niejadkiem i te same metody wprowadzam przy karmieniu jak moja mama, i jeszcze jak patrze do lustra to tez z wiekiem do mojej mamy robie sie podobna :szok::szok::-D:-D
renia, moja tez zrobila sie mega niejadkiem
w przedszkolu czasem tylko pije i nic nie tknie, w domu tez nie najlepiej
a do mamy to caly czas upodabniam sie i facem i charakterkiem szkoda ze tylko nie figura
Witajcie z rana.
Madziu u nas też pada pada i pada....
u nas caly tydzien pada

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę
super, ze dzidzia ladnie rosnie

Agaciu bardzo fajna długość lubię taką.
Kajka czasem siebie podejrzewam o klimakterium:sorry2:
Madziu a co ciekawego mowili o tych karach i konsekwencji????
ja rowniez mam wrazenie ze juz przekwitam
Rano..chodzcie do mnie:D
uwielbiam zime
Mowie Ci, Marys dostala na drugie urodziny i nie odkleila sie od nich przez miesiac..

A ja kolejny dzien zaczelam awantura i mam tak dosyc. Trzymajcie sie teraz. O to, ze poszlam do ginekologa faceta wczoraj. A nie do kobiety.
Nie, nie wydaje sie Wam...
I o to, ze powiedzialam, ze jak bedzie cc to chcialabym, zeby je robil moj kolega, chirurg, bo czulabym sie pewniej.. A afera o to ze juz on mi nie wystarczy na sali operacyjnej..
wspólczuje, nie wytrzymalabym na dluzsza mete, trzymaj sie:tak:

ja już po wizycie...malutka rośnie zgodnie z wiekiem ciąży i ani pan doktor ani pani doktor nie mieli zastrzeżeń...wyniki tez ok, teraz czeka mnie glukoza..
a mała dzisiaj kopie mnie po żebrach jak szalona....

Kanuś zdróweczka!!!!
super ze dzidzia dobrze sie rozwija

no wlasnie kanuś duzo zdrowka i spokoju zycze

no ja z Alxem słodycza zjadłam dopiero w 30 tygodniu ciąży....nie miałam smaka w ogóle i nie żeby mnie mdliło czy co, bo ja mdłości nie miałam, po prostu
ja wcinałam lody cytrynowe, potem już mi nie pomagały to żarłam( dosłownie) sorbety cytrynowe:-D ogóreczki, sery białe, warzywka :-D

przestań Kajak Tobie grubas nie grozi :tak:

Doprosze się o ten przepis na ten jabłecznik :baffled:

tak cholibka myslę,że Kajaka bliźniakami zaraziła kosmetyczka od rzęs....żeby nie było,że to Ty mnie zarazisz teraz bliźniakami :szok: tylko nie wiem czy to on-line też działa :-D
Kana....boś Ty tylko o gina nie była, chronić się mamy przed nią czy jak ???:szok:

taaa, nie grozi, brzuch ledwie wystaje a 5 kg na plusie:crazy:

osiem jablek, tak na oko, w cwiatrki i ukladasz na blaszke, sypiesz cukrem , przykrywasz francuskim i na 180 , pol godziny..wyciagasz, obracasz do gory nogami, puder na wierzch i jesz:-D

Kajaczku podesli tej szczawiowej:)))
Moj dziadek do dzisiaj pewnie zbiera szczaw i sam robi ten zakwas caly....jak mi podrzucal sloiczek to migiem go nie bylo....:)))) pychotka....ale mam nadzieje,ze wiesz ,ze nie mozna jej jesc za czesto????

W ogole odrzuca mnie na slodkie...nie zebym narzekala, ale wczoraj bylam u kolezanki i ona miala takiego pysznego placuszka samorobnego....a ja co wzielam do buzki to mnie cofalo....wstyd jak nic.....;(
Ale woda z ogorkow koszonych, kabanosik itp jestem za...

Kanusia, niby jajko neutralizuje ten zly kwas..
ja tez dostalam sloiczki z Pl, od babci...wlasnej roboty..

ja na Mariana tylko slodkie, w kazdej postaci..
a teraz slodkie, slone, kwasne, wszystko jak leci..

Ostatnia edycja:
PYCIOL, za chwile bedzie na odwrot, kolezanka dowie sie ze Pyciol jest w ciazy...z trojakami do tego:szok::-D

a ja dostalam z pl zestaw witamin biovital..i sa to zelki i sa takie dobre ze wciagnelabym opakowanie na raz, a wolno tylko jednego dziennie:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry