reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale macie pomysły z tą wielodzietnością :-D

Kana ja teraz też na początku piłam wodę po ogórach i jadłam kapuchę, jakbym na kacu była. A z Iggym chyba właśnie nie. Sama nie wiem.

Ja nie wiem jak można szczawiową jeść :baffled: To jest jedna z zup, które są moim zdaniem niejadalne ;-)

Pyciol ja też poproszę o tego gosposia :tak::tak:

Jak potrzebujecie kogoś do mycia naczyń - podeślę Jaśka :)

Muszę szybko pakować naczynia do zmywarki, a jak coś ominę to od razu rękawy w górę, stołeczek, 3 litry płynu do mycia naczyń i szoruje :-D

Ja na początku ciąży z Jankiem - jadłam chleb z masłem, paluszki słone i piłam fantę, nic więcej. I raczej ciąża na słono, pikantnie. Ale ja wogóle słodyczowa nie jestem :tak:

Iggy lubi myć podłogę. Wygląda to następująco. Nieodsączonego mopa, lub szmatę rzuca na podłogę i w sposób wielce chaotyczny zostawia kałuże :tak:

Ja myslę, że my możemy profesjonalna firmę porządkową otworzyć :-D

Kana udanych!!!

Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!
I nie naciągac mi kolder na glowe jak wrzeszcze:-D

Tu juz normalnie prawie swieta, wszedzie dekoracje, lampki, gwiazdki..w przyszłym roku tak od sierpnia zaczną:D.. Ale tak jakos milej w pracy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie....my zaraz zmykamy z P do kina;-)

a wiecie ze ja tez juz wyjęłam stroik swiateczny:zawstydzona/y:na razie jeszcze nie rozpakowałam ale 3 bombeczki już upięłam wiec przygotowania u mnie powoli zaczynają się:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry