Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień dobry wieczór :-)
wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku
ja też poproszę intrukcję....
Kajka pokaż te swoje rzęsy
Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ???
a ja dostaję okres![]()

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje
Kochane u nas dzisiaj 17 stopnioszalala ta pogoda...
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek))
Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily)))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac)) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...
Pyciol to w tym miesiacu dajesz))))

jutro będę to wyjasniac pozatym nic mi się nie chce

? 

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje

Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka?
dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż
pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????
Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić![]()
bo jak ja ostatnio zobaczylam, to mowie -czad, 70 na karku i zanim dojdzie gdziekolwiek to mozna jajko zniesc, a jak kompem operuje , tylek na fotelu, nos pol cm od monitora

Ale ja bym chyba nie potrafiła tym jeździć
A jakie 3 marki toleruje Twój chłop, poza audi oczywiście. I nie macie źle z Agacią, mój akceptuje tylko jedną markę
Ale ja bym nie miała czasu i cierpliwości, chyba że zrobienie jednej zajęłoby mi 4min, 40 to zdecydowanie za długo.
Chcę w końcu pójśc do pracy i nie być zależna od kogoś, dobija mnie to, tym bardziej, że niestety mój D często mi to wypomina
Chyba, że chciałaś inaczej
A co się dzieje w pracy?