reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanus udanego spacerku, twoj tez leci...

Zanplo zdróweczka

ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne
wink2.gif
pochwale się a co
embarrassed.gif

Zapominajka, Agacia, Pyciolek
kiedy zaczynacie??i pochwalicie sie swoimi??

reklama
dzień dobry wieczór :-)

wrócilismy od mojej mamy, byliśmy na obiadku :-p

ja też poproszę intrukcję....

Kajka pokaż te swoje rzęsy :tak:

Aniu a macie jakieś bliźniaki w rodzince czy myslisz,że zaraziłaś się od Kajaka ??? :-D

a ja dostaję okres :dry:

masz rzesy w odpowiednim watku, nie moglam nic znalezc, bo ja jak nie w okularach norm to w slonecznych, obydwa zdj w pracy:-D
i wlasnie cyknelam, ze ja ciagle wygladam jakbym byla pomalowana, a zero makijazu:-D

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje

rozwin sie gdzie trzeba, sciskam mocno

Kochane u nas dzisiaj 17 stopni :szok: oszalala ta pogoda...
a we wtrek juz tylko 3 i w nocy mroz....czekamy na tatusia i uciekamy na spacerek:)))

Aniu szal cial.....ale jak chcecie to by sie pragnienia spelnily:))))
Kajaczku, Zanplo, Madziu i Zapominjajko odpoczywac:))) ale Wam te suwaczki leca..ja mam tylko wroazenie ,ze moj stoi w miejscu...:dry:

Pyciol to w tym miesiacu dajesz:)))))

KANUS, kiedy to odpoczywac?
ja zaczne od stycznia mniej wiecej;)

i zakazam blizniakami, uwazac na mnie:-D

MADZIK, piekne...czy ja cos przegapilam, jak to sie robi te cuda? tez chce!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej kochane, ja też przepraszam za moją nieobecność. W pracy zaczyna mi się chrzanić, z byłej nie dostałam jeszcze wyplaty i nie wiem o co kaman :confused: jutro będę to wyjasniac pozatym nic mi się nie chce:zawstydzona/y:

aaa i dostałam @:-)
a z gorszych wieści to Biancia mi się rozłożyla
zdrówka dla chorowitków

Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka :szok::szok: ? :-D

dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż :-D

pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????

Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić :wściekła/y:

Czesć kochane

Dziewczynki przepraszam ze ostatnio przyichłam...nie wywalajcie mnie z waszego grona.
Mam ostatnio załamanie nerwowe, jak sie podniose to nadrobie-obiecuje

:-(
Ty, Marzycielka. Ja postuluję organizację WON Z DEPRESJĄ :tak:

Kanus udanego spacerku, twoj tez leci...

Zanplo zdróweczka

ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne
wink2.gif
pochwale się a co
embarrassed.gif

Zapominajka, Agacia, Pyciolek
kiedy zaczynacie??i pochwalicie sie swoimi??

Madzienko ja chcę troszkę inne zrobić, choć najpierw czeka mnie zakup tych styropianów. No i nie dostałam instrukcji :-(

Kana twój suwaczek też pędzi.
Dzwonisz dzisiaj do lekarza?

Kajak ma dzisiaj wolne,że nie wrzeszczy od ranka :szok::szok: ? :-D

dzień dobry kochane...
ja jeszcze z domu nosa nie wychyliłam, moja koleżanka zaprowadziła mi dziecię do przedszkola, bo cały zeszły tydzień mój chłop dzieciaki odprowadzał, więc rewanż :-D

pije kawkę, która ze mną ?????????????????????????????????????????????????????

Kajak kuszą mnie te rzęsy....moje to takie o du*ę rozbić :wściekła/y:

bo ja dopiero wstalam...i ide na 11 do poloznej, jak "nie odeszla" juz:-D bo jak ja ostatnio zobaczylam, to mowie -czad, 70 na karku i zanim dojdzie gdziekolwiek to mozna jajko zniesc, a jak kompem operuje , tylek na fotelu, nos pol cm od monitora:-D

cos jeszcze mialam pisac..

aha, ze strasznie podobaja mi sie te bombeczki, ale nie wiem czy mam cierpliwosc...ale jak pojade do pl to zakupie te styropianki i sprobuje..

aha,rece mi puchna....bleeeeeeeeee

aha jeszcze, Pyciol, ja sobie bardzo chwale..rzesy w sensie..

ale pierwsze robilam w pl, odpadly mi po dwoch tyg a pierwsze zaczely tego samego dnia, zajelo to pani cztery godziny i musialam lezec w jakies smiesznej maszynie..
a tu , 45 minut, dokleja 1:1, i tak laze miesiac..

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:tak:
Dołączam sie do Was z kawka.

Kaja mi sie Q5 bardzo podoba:tak: Ale ja bym chyba nie potrafiła tym jeździć:-D A jakie 3 marki toleruje Twój chłop, poza audi oczywiście. I nie macie źle z Agacią, mój akceptuje tylko jedną markę:eek:

Madzienko piękne te bombki:tak: Ale ja bym nie miała czasu i cierpliwości, chyba że zrobienie jednej zajęłoby mi 4min, 40 to zdecydowanie za długo.

Pyciolku oczywiście ten tydzien pasuje mi jak najbardziej. Może być nawet dziś;-) Tylko jutro mam coś do załatwienia na mieście, ale wszystkie inne dni jak najbardziej.

Aniu a kiedy chcecie to trzecie? Ja czasem myślę, ze może też bym chciała, ale na pewno nie teraz:no: Chcę w końcu pójśc do pracy i nie być zależna od kogoś, dobija mnie to, tym bardziej, że niestety mój D często mi to wypomina:zawstydzona/y:

Cypryśka
co się dzieje?

Kankiya dobrze, że @ przyszła:tak: Chyba, że chciałaś inaczej:-D A co się dzieje w pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry