reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dobry;
Madzienko rusza się, tzn. wczoraj pięknie się objawiło, więc się uspokoiłam.

Kaja ty dziś nie wrzeszczysz?

Agacia ja po te rurki dziś chyba specjalnie pobiegnę :-D

Nie wrzeszcze..na Was:-D..
Wrzeszcze w pracy i na S..
Dzien pt: wszystko jest zle..
Rycze i rwe wlosy z glowy..:-(

Ale najlepsze jest to, ze bez zadnego wielkiego powodu..

Ostatnia edycja:
No, oczywiscie...
Juz nawet ryczalam bo S jak go nie ma w domu to sobie popala.. I nie zamierza rzucic. A ja sobie dzis mysle, ze dzieci sa wspolne.. Ja puchne, tyje i rzygam..a on co.. I taką miał chlop jazde od rana ze wrrr..

reklama
Pyciolku jak razowy to sie szybciej strawi:p hahha a teledysk widzialam w dniu premiery....jak dla mnie rewelacja...zreszta Pink jest super...:)

Kajaczku bidulko... niestety znam te stany "swiadomosci badz nie" hahaha to jest jakis kosmos...

Madziu ubranka sliczne:)))) A chcialam Ci jeszcze powiedziec,ze Mari tez chce Lenke....:zawstydzona/y: o ile bedzie corcia.....

Kochane ,ale bym sobie podgryzla te rureczki.....ale znalazlam u nas tez cosik podobnego i ostatnio wciagnelam prawie cale pdelko:p hahhaha
U nas od jutra ma padac snieg:)) hahahaha ale sie ciesze oby bylo go duuuuzo i sie utrzymal..:)

My dzisiaj mamy Black Friday.....NIBY JAKIES wielkie obnizki....ale czy beda to sie zobaczy....pojedziemy z Mari, bo i tak obiecalismy jj karuzele, a juz caly portfelik monet odlozonych....a przy okazji zoacze moze cosik w h&m znajde fajnego....i taniego...

a czuje sie nadal fatalnie ,ale ile mozna o tym pisac.....do tego jak zjem to musze chodzic, bo jak sie poloze ,albo usiade to tak sie slabo wszystko stawi i przesuwa ,ze chodze do wieczora z bebsem jak na 8 miesiac......:-(

moja ulubiona Pink to ta: rycze za kazdym razem:
http://www.youtube.com/watch?v=2YhJUUJ7CcY&feature=related

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry