• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziendobry dziewczynki :))
Madziu ale sliczne te ubranka :)
Pyciol jak chleb byl razowy to mozna powiedz, ze dietetycznie :-D nie powinnas miec wyrzutow sumienia :P
Kaja ja Cie rozumiem, tez tak mam, moj tez pali i juz w tamtej ciazy mial rzucic i chyba predzej ja jego rzuce :PPP ale tym razem juz nie przezywam tak zrezygnowal z wielu innych rzeczy :P

Kana glowa do gory :)

A w temacie prezentow swiatecznych (nie wiem czy juz tai tu byl czy nie ;P) Ma ktores z Waszych dzieciakow, lub planujecie ktoremus kupic i wiecie czy warto i czy to fajne takiego Ipada??
TABLET LEAPFROG LeapPad 2 Explorer PIERWSZY w PL! (2791139709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub takiego?
InnoTab 2 by VTech - YouTube

reklama
Natalko moja kolezanka tutaj kupila tego drugiego w zeszlym roku synkowi na gwiazdke i byla bardzo zadowlona...tylko pozniej trzeba dokupic nowe gry ,albo sciagnac z internetu bo stare wiadomo sie nudza....:)))) ale zabawa fajna:)

Ja ipada nie planuje bo juz wydalam ponad 2 tys na prezenty dla Mariana, wiec odpuszcze, chociaz fajna rzecz..
KANUSIA, ja tez jak zbaloniona caly dzien, 16 tydzien a lepszego samopoczucia ni widu ni slychu.. Mam tak dosc chwilami ze bym kogos zboksowala..

My Iggiemy chcemy kupić zwykłego tableta, tak za max 300zł
Gry z netu i tyle.

Dajcie mi adresy www sklepów z butami i torebkami fajnych, bo są niesamowite przeceny dziś. No szaleństwo!

Witajcie:-):-):-) Dziś mega zalatany dzień a do tego rano trochę zaspałyśmy:dry:
Zrobiłyśmy sobie dziś babski wypad do fryzjerki i od razu akumulatorki podładowane i humory super. Nawet dostałyśmy po lizaku :-D:-D:-D Tylko ja tym razem przesadziłam i cieszę się że sezon czapek się zaczyna ;-):-D:-D

Co do tabletów to nie wiem, ja chyba zacofana jestem albo mi się te moje dzieci takie małe wydają:sorry2: Dzisiaj Natka dostała od nas ale takiego zabawkowego. A prawdziwego chcemy wziąć sobie z M za punkty ale to bardziej dla Martyny:happy:

ps. zapraszamy na torcik :)

Załączniki

• SDC15170.jpg
    SDC15170.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 35
Zapominajko mi sie te co pokazala Natalka podobaja ,ale za taka kASE w Polsce w zyiu bym nie kupiala...tutaj one kosztuja okolo 100$ nawet troszke mniej jak dobrze trafisz....

Kaja
to mnie pocieszylas.....ja juz odliczam do tego 12 tyg z nadzieje,ze a swieta moze normalnie zjem...a tu mi tutaj z 16 wyjezdzasz..... masakra....

Dziewczyny ten z linkow od Natalki to taki dostosowany do wieku....tam mozna kolorowac obrazki, sa bardzo proste gry w kolory ,w cyferki...np. mowia 3 i dziecko musi kliknac...podobnie z abecadlem.....i potem sa takie pamieciowe....no i mozna dokupic z roznymi postaciami z bajek....z bohaterami z autek, z dory itp.. w zeszlym roku jak kupowala do moja kolezanka to jej synek mial 3 latka i smigal jak szalony w to:))))

reklama
Jej Agaciu przywracasz mi wiarę w człowieka bo już myślałam że tylko ja tak mam;-):tak: No bo skoro teraz już prawdziwy Ipad to co za 3 lata a na komunię?:confused:
Ja w ogole jakos tak nie przepadam za takimi rzeczami dla dzieci. Kiedys sie pokusiłam na laptopa dziecięcego (jakieś tam liczenie, gry ) i Mati w ogole się tym nie interesuje. Taki prawdziwy laptop tez go nie interesuje, w życiu nie grał w żadną grę internetową. Moja siostra nauczyła swoją córkę grac w takie gry ( rówieśniczka Mateusza ) i teraz nie mogą jej oderwać od laptopa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry