• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry Zapominajko:-D jak tam Twoja dzuma? odpuszcza Cie powoli?

wstawac reszta !!!!!!!!!!!!!!!!! ale to biegusiem:-D

ale jestem ...sama, moge sprzatac, nie musze, nie musze szykowac wielkiego sniadania, ale kosmos..nic nie musze :-D

reklama
Witam i ja zza oceanu:P ;/

U nas troszke napadalo sniegu jest -8 ,ale za dwa dni ma by plus 12 wiec sie nie naciesze:(

Wczoraj mialam meeeega dola...ciagle ryczalam i wszystko bylo na nie do tego caly dzien przelezalam w lozku, ale mysle,ze dzisiaj jest jakby lepiej... te hormony czy co to tam jest mnie wykoncza.....Kamil patrzyl na mni jak na ..... na wariatke???

Mari pije kakao ja wode z cytrynka.....potem musimy zaliczyc bank i sklep.... no i koniecznie pranie.....o moj boze robie je od 4 dni...

a wy jak tam kochane???

Kaja dżuma trzyma całą rodzinę. Już zapomniałam jak to jest nie mieć zapchanego nosa, bólu głowy i nie kaszlącego dziecka...

Kana hormony dają ci w kość.Zimno widzę już do was dotarło.
U nas tak ok 1 stopnia i niestety nieprzyjemnie. Śniegu nie widać, ale ja w wlkp, więc tu ogólnie d*pa ze śniegiem.

A my kupiliśmy autko :-)
No się cieszę jak dziecko normalnie :tak:

Zapominajko gratuluję zakupu i oby się dobrze prowadził;-):-) No i zdrówka :-)

Kanusia kochana przytulam z całych sił :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Kaja oj, jak ja Ci zazdroszczę:sorry2: szkoda że moich gremlinków nikt nie chce przygarnąć przynajmniej na weekend:dry::sorry2:;-):-D

A ogólnie to dzień...dobry wieczór ;-):-)

Ostatnia edycja:
Witam.....i ja:)

U nas dzisiaj pada ,ale deszcz i to juz zaczal wieczorkiem i ciagle leje....masakra....

A ja w ogole zauwazylam u siebie wzmozony slinotok....i myslslam na poczatku ,ze to może od kataru,ale katar przeszedł ,a to cos zostało i z ciekawości weszłam w necie i wiecie ,ze cosik takiego mozna miec w ciazy glownie na poczatku...... ochyda i od tego moge miec tez takie wzmozone mdlosci.... ja juz od kilku dni chodze z kubeczkiem i pluje....wiem ,ze to ochydne... ale co ja mam zrobic innego... nic na to nie mozna poradzic...:((((

Miala moze, ktoras tez cos podobnego? czy tylko ja jakis obcy jestem?

W ogole boli mnie brzuszek ,cignie i ciagnie....oby to nic zlego....

Zmykam na sniadanko do pozniej laseczki....
A do innych mamusiek prosze sie aktywowac i wchodzic regularnie,bo nam znowu forum obumiera...:((((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry