reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
przyleciala za mna do sypialni, bo w duzym siedzial moj brat i ojciec..i zaczyna: wy sie znacie tylko rok, juz dzieci, i to dwoje( jakby ktos mnie pytal ile chce), zero odpowiedzialnosci..a ze ja w najlepszej hormonalnie psychicznej formie nie jestem to oczywiscie lza mi poleciala..
wracam do pokoju, zabawka lezala mojej chrzesniaczki, podnioslam, misia, a ta leci za mna ( juz przy moim bracie i ojcu) i mowi: alez zostaw to, nie mozesz dzwigac przeciez:baffled:..

ach wiesz co, jej zlosliwosc i "polknelam wszystkie rozumy" jest znana w bardzo szerokim kregu..takze rozum wie, ze nie ma co sie przejmowac, tylko te glupie hormony placza:oo:

Kaja ja bym jej powiedziala ze za rok znowu sie bedziecie starac o nastepne dzieci, :-D:-D, rob jej na zlosc, ja bym jej powiedziala ze w planach jeszcze dwojke mamy i jak najszybciej :-D, a znacie sie rok, ale zyje sie nam jakbysmy znali sie 10 haha, mowie ci nie denerwuj sie tylko sie baw z tego

Zapominajko i Kajka gratuluje dziewczynek, Kana ciesze sie ze juz masz lekarza, a ceny to bardzo tanie bo tutaj ginekolog 150 wizyta - balwan i zlodziej jeden:wściekła/y::wściekła/y:

Reniu , no nizsze bo to rodzinny....ale ma uprawnienia ginekologiczne, fotel do badan i tak dalej...poki co nie az tak duzo zaplacilam....bardziej boje sie tego rachunku do domu, bo tam cytologia i krew....a to juz kwoty narzucone odgórnie.... on moze mnie prowadzic do 32 tyg ciazy...potem przekieruje mnie do zaprzyjaznionej poloznej w szpitalu... :)

Kajaczku ja bym nie otwierala drzwi:p hahahha brat tata i wsio...up sie zamknely:p hahahha a na powaznie kopni ja w dupe, olej cieplym i splaw jak najszybciej.....niecierpie takich osob...nie masz nic milego i madrego do powiedzenia to nie otwieraj gebola....:wściekła/y:

Kochane wszystkim i kazdej z osobna bardzo dziekuje za mile slowa:**** jestescie kochane:**** buziak wielki:*

Cześc śliczne;
nas też biało :tak:

Madzienko my dziś chyba nowe mamy przywieźć. I jestem posrana. Bo będę prowadziła, albo nowe, albo mężowego firmowy, którego nie znoszę. A o to nowe to się boję :-(
No masakra.

przyleciala za mna do sypialni, bo w duzym siedzial moj brat i ojciec..i zaczyna: wy sie znacie tylko rok, juz dzieci, i to dwoje( jakby ktos mnie pytal ile chce), zero odpowiedzialnosci..a ze ja w najlepszej hormonalnie psychicznej formie nie jestem to oczywiscie lza mi poleciala..
wracam do pokoju, zabawka lezala mojej chrzesniaczki, podnioslam, misia, a ta leci za mna ( juz przy moim bracie i ojcu) i mowi: alez zostaw to, nie mozesz dzwigac przeciez:baffled:..

No głupia baba i jakie masz wsparcie...
Ja bym jej dogadała tak jak Renia pisze.

Kana no autentycznie mi ulżyło, że jesteś już pod opieką lekarza...

czesc kochane:blink:

u nas tez bialo, wczoraj byl taki bajzel i sniezyca , ze lotniska pozamykali..
juz zaczynam sie martwic co to bedzie tego 17 , mam nadzieje ze pogoda nie zaskoczy bo bede wyc i krzyczec:-D

Kanusia, nareszcie mozna byc spokojnym o Was, ufffff:-)
Zapo, nie pekaj, bedzie dobrze, dasz rade!

reklama
Do góry