• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo matko, a tu co taki ruch od rana:-)

Siemanitos lalki, ZAPO, udanych zakupow, TYGRYS, dawaj fote, KANUSIA, nurofen, a jak nie to do lekarza, czy z lekarzem dla Mari tez taki kanal i przyjma za dwa miesiace? MADZIENKO, jak sie czujesz? tort boski, znaczy pepa na fali:-DZANPLO, jak tam brzuszek? jakies aktualne zdjecie by sie przydalo tu i tam:-D MYSZKO, no i dobrze mu powiedzialas...Uwielbiam Zienia, moze suknia slubna bedzie wlasnie od Zienia:-)..

Ostatnia edycja:
reklama
Kajka no w końcu wylazłas z ukrycia...
suknia ślubna od Zienia fiu fiu....

Peppa towarzyszy nam a tort sama wybierała wzór i taki jej sie spodobal...
dziekuje czuje się całkiem dobrze jak na 31 tydzień...

a jak reszta brzuchatek???

Tygrys pokaz fryzure...jak ten Wasz tort bedzie wygladal...my tez w niedziele swietujemy urodzinki w domu

Kajka no w końcu wylazłas z ukrycia...
suknia ślubna od Zienia fiu fiu....

Peppa towarzyszy nam a tort sama wybierała wzór i taki jej sie spodobal...
dziekuje czuje się całkiem dobrze jak na 31 tydzień...

a jak reszta brzuchatek???

Tygrys pokaz fryzure...jak ten Wasz tort bedzie wygladal...my tez w niedziele swietujemy urodzinki w domu

tylko wiesz, do takiej sukni to trzeba miec figure:-D
teraz jak bedziemy w grudniu to pojedziemy do tej naszej lesniczowki, zobaczyc jak to bedzie wygladalo z przelozeniem terminu..
bo jak stane przed wyborem , ze albo ten lipiec albo szesc tysiecy zaliczki pojdzie nam kolo nosa...to nie wiem, chyba bedzie nam szkoda..
ale jak ja w tym lipcu, jak jakas maszkara do slubu pojde z dziesiecioma kilogramami nadwagi:-(

Tygrysku ide za Twoim przykładem i tez odwiedzam dzisija fryzjera, trzeba na świeta wyglądać. Tylko, że jak jak zwykle siedam i mówię- tak samo jak poprzednio haha.
Kaja takiej sukni od słynnego projektanta to można tylko pozazdrościć.
Ponarzekałam na pługi to w końcu się ruszyli bo drogi już mokre.
Czy któraś z Was ubrała już choinkę? ja mam zamiar w weekend bo się już nie doczekam :-D
Jutro urlop z Mają w domu, miała być firmowa Wigilia, ale przełożyli na poniedziałek, a już sobie smaka narobiłam.

ZANPLO, 15 tydzien, a wlasciwie 16:szok:
o ludu, upadlam:-D

MADZIENKO, mi sie wydaje ze z dnia na dzien jestem coraz ciezsza i wieksza, nogi mi puchna, rece mi puchna..i to samopoczucie slonia

No ja już po zakupach. Niestety asortyment w sklepach du** nie urywa :dry: Kupiłam kieckę na siłę, taką grzeczniutką, będzie od razu na Wigilię. :sorry2: Troszkę jestem zawiedziona no ale trudno się mówi.
Taki zestaw będzie.
P1030042.jpg

Ostatnia edycja:
ja tam klasyke w ubraniach kocham wiec dla mnie bomba:-)

gdzie w koncu?

Sukienka w Zarze. Co ciekawe później znalazłam prawie identyczną w Kapphalu , plecy ma troszkę inaczej wycięte tzn. mniej wycięte i o 100zł tańsza :dry: No ale w tej przynajmniej widać mój tatuaż na plecach :tak:
A torebka w croppie za 50 dyszek. Także obleciałam wszystko za niecałe 300zł.

reklama
no, zara ma fajne szmatki..
kapphal ja akurat nie lubie, za duzo kwiatkow jak dla mnie, koronek i innych...wzorkow:-D
a taka kiecke zalozysz zawsze i na kazda okazje, chyba ze zechcesz z nieprzymuszonej woli ewoluowac w slonia, tak jak ja, to moze nie zalozysz:-D
ale generalnie, ja mowie zawsze, mniej znaczy wiecej, prostota najwyzsza forma elegancji, bardzo mi sie podoba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry